Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pentium IV - jaka grafika

fexus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak moja obecna grafika nvidia FX5200 trochę mnie już zawodzi i mam do Was pytanie, jaką kartę graficzną do tego kupić<ofc. używaną> tak żeby dobrze współgrało to ze sobą. Karta musi być na złącze AGP. Proszę o nie pisanie postów w stylu "nie opłaca się - kup odrazu nowy komputer" - jakbym miał możliwość to bym tak zrobił.

Procesor: Pentium IV 3ghz

Zasilacz: Modecom Feel III 350w (Neutralny na liście zasilaczy.)

Opublikowano

Radeon HD 4650 lub 3850 z ATI. To najlepsze karty tej firmy pod AGP. Z NVidii nie wiem jakie są najlepsze pod to złącze.

| CPU: Intel Core i7-4770k | MOBO: MSI Z87-G45 Gaming Intel Z87 | GPU: Palit GeForce GTX 770 2GB | PSU: OCZ ZS 650W | RAM: Crucial Ballistix Sport 16GB | HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB | CASE: Zalman Z11 Plus

Opublikowano

Tylko  Radeon HD4670 albo HD3850

Wydajność może nie jest najlepsza, ale to są jedyne warte uwagi karty na złączu AGP.

Reszta to badziew z DDR2, albo z muzealną architekturą.

PS Warto szukać nowych na Allegro...

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

No to wszystko jasne i wiem czego mam szukać. Bardzo dziękuje :) Temat uważam za wyczerpany więc można śmiało zamknąć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...