Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Książki

Qmaszto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio przeczytałem czarnoksiężnika z archipelagu i zaciekawił mnie wątek nauki magi, ogółem czarodzieje i magia szukam siążek właśnie o takiej tematyce, tylko nie harry potter bo to mi jerst zabardzo znane głównie dlatego ze niedawno siódmą część skończyłem czytać.

Jeśli ktoś nie zna nic takiego ale zna jakąś dobrą fantasy to tez piszcie.

ruU3AnC.png

Opublikowano

skoro zacząłeś to sobie przeczytaj do końca Ziemnomorze, po co szukać daleko kiedy historia się jeszcze nie skończyła

film też możesz oglądnąć bo nawet ciekawy 2 części po 3h chyba pierwsze 3-4 tomy

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Tą ksiązke która Ci podam nie jest o tej tematyce co szukasz , ale naprawde warto "Wielki Marsz" Sa wątki ze może Ci stanąć ,

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Nauka magi a ludzie i tak ci polecają jedyną książkę jaką w życiu przeczytali :D. A co do tematu przeczytaj "Imię Wiatru" nie wiem czy już docenisz genialność tej książki ale przeczytać zawsze możesz :D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...