Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Montana

monci9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy to plotki czy to jest rzeczywiście prawda..... Komunikat pierwszy otrzymałem od kolegi zza granicy przez ts...

6645b09ab474a677dbb90e6bf65ce59f_2.jpg
Opublikowano

Czy to plotki czy to jest rzeczywiście prawda..... Komunikat pierwszy otrzymałem od kolegi zza granicy przez ts...

Klamstwo... ;p Gralem sobie przed chwila na nim ;p Wszystko dziala i chyba cos ze strona padlo ;p

.

61vo.png

By Me.

Opublikowano

Fake, wydaje mi się, że to tylko plotki. 

Napewno mają jakieś problemy techniczne. Na oficjalny komunikat poczekamy aż wyjasni nam go Kasma.

Poczekamy zobaczymy, z pewnością by był jakis komunikat na stronie. 

This page () is currently offline. However, because the site uses CloudFlare's Always Online™ technology you can continue to surf a snapshot of the site. We will keep checking in the background and, as soon as the site comes back, you will automatically be served the live version. Always Online™ is powered by CloudFlare | Hide this Alert

To nie 1 raz kiedy coś takiego się pojawia i że forum nie działa

320551442138510845087.png
Opublikowano

Ze strona wczesniej był problem ale server dzialał dopiero teraz padł, mysle ze maja problemy techniczne z nowa maszyna, a tak poza tym dlaczego montany nie ma juz w spisie serverow?

@ Dajcie info jak server znowu wstanie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...