Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

S4 da się spaść ?

LeIIto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie ;) Mianowicie czy da się spaść z dywizji ?

Obecnie mam Silver V i trafiają mi się albo afki albo feederzy, doprowadziło to do stanu 0 LP, boje się, że spadne ;)

Opublikowano

@Up

Już to wprowadzili.

@Topic

Tak możesz spać jeśli przegrasz kilka gier pod rząd (zależy od MMR)

6434527732.png76561198021029824.png

Opublikowano

Tak jak pisałem, zależy do od MMR, kolega z chujowym MMR przegrał 3* gry na 0 punktów w plat V i spadł.

6434527732.png76561198021029824.png

Opublikowano

Gówno prawda z tym info ze masz zanizone mmr, po prostu po ktorejsc tam przegranej (zalezne od mmr) wyskoczy ci piekny napis : You have been demoted (tu dywizja I)

xTypeRx_eune_105_3_text.png

Opublikowano

Można spaść, kolega już drugi raz spadł z goldu do silveru ^^ Aczkolwiek szczerze? Trudno. Jeśli nie przegrasz kilku pod rząd na 0 LP, co jest baaardzo trudne do zrobienia, to nie spadniesz. Z ligii nawet z dość niskim mmr nie spadniesz po jednej-dwóch grach, z tego co mi wiadomo. Poprostu byłaby to trochę przeginka.

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

@up nie prawda. Spadasz zależnie od twojego mmr (elo). Mimo to spadek z V dywizji jest cięższy nawet przy słabym mmr

Kolego , nie myl MMR z ELO bo to dwie różne rzeczy :).

@topic

Da się spaść, ale zależy to od Twojego mrr . Jeżeli twoje mrr jest mniejsze od elo przydzielonego do danej dywizji to masz większą szanse że spadniesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...