Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Robicie gdy wam się nudzi ?

Dinowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Robię muzykę w fl studio i kombinuje coś w serwerze który chce zrobić w metinie.

Jak jest ciepło gram w piłkę, jeżdżę rowerem.

Opublikowano

Robię muzykę w fl studio i kombinuje coś w serwerze który chce zrobić w metinie.

Jak jest ciepło gram w piłkę, jeżdżę rowerem.

Opublikowano

Często mi się nudzi ogólnie ;d

słucham muzy, gram w coś - o ile te gry mi się już nie znudziły, a na nowe mój komputerek jest za słaby; oglądam TV, bawię się w Photoshop'ie, różnych programach - zaczynając na Virtual DJ, a kończąc na 3DS Max'ie, czasami czytam książki - o ile one nie są nudne. Piszę SMS'y/gadam przez telefon, spotykam się z znajomymi, jak ciepło to gram w kosza/nogę. Teraz zimno to co robić nie ma :<

Opublikowano

Rzadko mi się nudzi, ale jeśli już tak jest to przeważnie albo idę się przejść do lasu z psami lub też na polankę poobserwować jak startują F-16 naprawdę niesamowite widoki!

Opublikowano

kiedy mi się nudzi, pisze posty na forum MPC, i pytam, co inni robią jak im się nudzi. ^_^

"będę rozjeżdzał wam serca na dwudziestu calach"  B)

Opublikowano

Wchodzę na fejsa, yt, wychodzę na dwór ze znaj, czytam książki, nie wiem ide do sklepu cokolwiek, nigdy się nie nudze.

Opublikowano

Hymm... Gdy ja się nudzę, to uczę się następnego jeżyka programowania, a jeżeli to mi się znudzi to wychodzę z domu i idę na bilarda lub na rower xD

Opublikowano

Jak się nudzę to wykonuje telefon, zbieramy ekipe i opierdalamy banki

a z tych pieniędzy budujemy place zabaw żeby gimbom się nie nudziło jak braknie prądu lub komp się spali z przedawkowania :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...