Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Azzar2- Reaktywacja! [Dedyk] [Easy]

Jodi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bugów w ciul, mało osób i exp zryty. Osobiście serwera nie polecam. Pierw dopracujcie wszystko na amen a dopiero potem bierzecie się za starty i reaktywacje.

Opublikowano

hehe jeżeli na serio macie taką maszynę to czemu stawiacie na nim jakieś gówno ? nie szkoda wam/tobie kasy ? dla mnie to bezsens a jak bym miał się brać za taki projekt to bym go dopracował do perfekcji ( pewnie mniejsze błędy by były ale bez jaj .... ) Dotychczas nie brałem się za takie projekty bo są zbyt wymagające pod względem czasu spędzonego na tworzeniu jak i późniejszemu prowadzeniu . Dodatkowo pożerają sporą ilość gotówki ( liczmy że spoko maszynka + zabezpieczenia + kopia zapasowa to jakieś tysiąc złoty + osobny serwer na ts3 tu już nie tak drogo jakieś 100 zł starczy na jakiś np vps + domena różnie liczmy 100 zł na rok + serwer pod forum/stronę 50 zł + jak ktoś chce na ipboard to kolejny wydatek i to spory )

czyli sumując 1000+100+100+50 =1250 w pierwszy miesiąc dalej 1150 ( tyle jeżeli właściciel wszystko robi sam a jeżeli nie umie grafiki robić nie zna się zbytnio na plikach mt2  to potrzebuje osoby która to potrafi a nikt ci za darmo nic nie zrobi więc kolejne koszty ;D ) więc jak bym miał tyle kasy wyjebać to bym się chociaż starał :D . No chyba że kasą walisz na prawo i lewo to spoko ^^

Pozdro ^^ ;

rmoiyq.png

Opublikowano

Wszedłem,zagrałem,wbiłem 80lv i skasowałem folder z grą.

Ten serwer to jakaś patologia.Bug buga bugiem pogania.

Opublikowano

Serio? Reaktywacja? 

Godzina 10:02 - 26 osób online.

To świadczy ile polepszyliście.

Pozdrawiam :3

akurat o 10:02 duzo osob jest w szkole ;p

ThisIsMua_eune_101_3_logo.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

polecam serwer bardzo fajny, lecz trzeba przynać, że bugi są ;x

5597614610945701113729.jpeg

hit-games.eu Portal o grach mmo i nie tylko

Opublikowano

Jedyny plus to chyba sa tylko mapki jesli nie są jakies zbugowane czy cos tam ;d a pozatym nic specjalnego nie ma ;p

socysty---42.png

Opublikowano

Bardzo mało ludzi. Na dodatek.. Gdzie te max lvl.. Skoro top 1 to: 98lvl.

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Opublikowano

Witam - nie wiem co się stało grałem na serwerze dzisiaj wchodzę a tam pusto brak postaci ?? tak mam rozumieć reaktywacje ?? .Nie chce mi się wchodzić ale jak już ktoś gra niech sprawdzi czy szanowny alchemik działa. W sumie serwer na zabicie czasu do czasu reaktywacji :P

26. Każda opinia o serwerze musi byc uargumentowana.

mam nadzieje ze uargumentowałem wypowiedz :)

528207_626962443993531_591618548_n.jpg

不要說與一個傻瓜,因為我第一次帶你自己的水平,然後擊敗了經驗豐富的

Opublikowano

dobry serwer polecam, bugi są, ale jaki serwer nie ma ;D??  heh polecam ;)

5597614610945701113729.jpeg

hit-games.eu Portal o grach mmo i nie tylko

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...