Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie grać na plu?

Miszuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Na jakim serwerze na PL'u grać ?

Chodzi mi o serwer gdzie jest dużo ludzi i tanie eq/ku dla surki 

Chce grać pierwszy raz surą doradzicie jak zarabiać / jakie skille i rozbudowa statusu ?

Pozdro

Miszuu

Opublikowano

Ja osobiście polecam Negros (solar). Ludzi gra nie mało, eq tanie a M1 zawsze pełne.

sygnaturametin2.png

10 postów

50 postów

100 postów

150 postów

200 postów

ZBIERAM PLUSIKI +

Opublikowano

Witam, teraz na każdym serwerze gra nie mało ludzi, najtańsze nie tylko eq ale wszystko jest na starym Solarze czyli teraz to serwer Negros. Wiesz to też zależy jaką profesje wybierzesz, bardziej do expa oraz zarobku zdatniejszy wydaję się WP. Staty standardowo możesz na początek dawać coś w stylu 2 wit 1 int. Tak wydaje mi się, że najlepiej skoro zaczynasz od początku. Co do zarobku to tak jak każda inna postać czyli na 30 level polecam górnictwo. Na 35 level można troszkę na metinach posiedzieć w m2 i tak dalej, pozdrawiam. Dodam jeszcze, że WP nie musi mieć aż tak mocnego ekwipunku jak Body, zapewne o tym wiesz, ale... :) Więc nie powinieneś mieć problemu, większość ludzi, którzy nie są za bogaci decyduje się na tą postać z oczywistych przyczyn.

Gość szanio22
Opublikowano

Po co zadajesz to samo pytanie jak ja je zadałem kilka h temu... Jest coś takiego jak wyszukiwarka.

Opublikowano

Chcesz mieć tanio, proszę .Polecam Serwer Negros. Ludzi masa, wszystko tanie.Surą chcesz grać powiadasz, Chcesz nim dropić to polecam WP. Skille jako 1 skill czarowane, Strach, zbrojka, Wir, Ropro, palec. Status- 2Int /1 Wit. Wbijasz nim 30 lv i na początku dropisz rudy i sellasz przetopy. Jest to opłacalne. Później Jak będziesz mieć lepsze eq to bojowiec i metki w m2 ew. pustynia/Dolina orków.

Opublikowano

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...