Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się w to grać?

xd23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w tytule. 

Zachęcam was do wpłacania środków pieniężnych na mojego PayPala !
Przysłowie:
" Zrób dobry uczynek a przyjdzie do ciebie ze zdwojoną siłą "

A teraz wpłać mi 500.000 $ i będziesz wkrótce milionerem ! 
THIS IS REALLY BROTHER      : D

Opublikowano

Według mnie gra jest ciekawa, choć nie doskonała. Można zagrać z nudów i pooglądać widoki :D (b.ładna grafika)

Najbardziej boli brak rozwoju wierzchowców i trochę lipnie wyglądająca walka, ale to beta. Zagraj, a zobaczysz jak to wygląda.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Według mnie gra jest ciekawa, choć nie doskonała. Można zagrać z nudów i pooglądać widoki :D (b.ładna grafika)

Najbardziej boli brak rozwoju wierzchowców i trochę lipnie wyglądająca walka, ale to beta. Zagraj, a zobaczysz jak to wygląda.

Jak brak rozwoju ? Jesli wierzchowiec ma 60 poziom nakladasz na niego " EQ " ulepszasz je itp itd, daje wiecej speeda i wiecej statystyk.

Gra jest bardzo ciekawa, milo sie gra. Nie trzeba sie wysilac by wbic konkretny lvl, nie ma nudy, zawsze jest cos do roboty instancje, rajdy, eventy, misje ( xD )

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Jak brak rozwoju ? Jesli wierzchowiec ma 60 poziom nakladasz na niego " EQ " ulepszasz je itp itd, daje wiecej speeda i wiecej statystyk.

Gra jest bardzo ciekawa, milo sie gra. Nie trzeba sie wysilac by wbic konkretny lvl, nie ma nudy, zawsze jest cos do roboty instancje, rajdy, eventy, misje ( xD )

nie ma nudy ? szkoda ze nie dodales ze codziennie robisz to samo bez wyjatku :unsure:  jedynie zmienia sie poziom st i instancje na material boxa co 10 lvli to jest jedyna roznica widoczna na wyzszych lvlach

wbilem 80 lvl i juz nie wytrzymalem z nudy ale na poczatku bylo fajnie

Opublikowano

Taj jak 2x up.Na wyższych levelach robi się tylko taski,avengers,st .Jedyna różnorodność to inne moby w st. :C

=========================================================================================

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dla osoby która zna się na MMOrpgie i nie grała w same metiny, ta gra jest gównem z chujową grafiką, bo taka jest.  W tym gównie nie ma w ogóle nic do roboty ani na co popatrzeć, bo grafika jest jak z 2000 roku.,

Gracz tylko metina powie - Zagraj, bo gra jest zajebista! Dlaczego u niego taka reakcja? Bo nie grał w dobre gry MMO tylko w metina.

Wniosek = Chcesz się katować? Jesteś masochistą? Grasz w gówna? Owszem, graj sobie. Ja na twoim miejscu postawił bym poprzeczkę nieco wyżej, i poszukał dobrej gry MMO a nie grał w crapa.

Soul_eater_signature_by_SoyeR93.jpg

Opublikowano

@Lars

Doceniam twoje starania oraz ocenę jaką wystawiłeś ! Chciałbym zobaczyć tę grę, ponieważ metin 2 mi się podobał chociaż nie jest to najdoskonalsza gra XXI wieku..

Zachęcam was do wpłacania środków pieniężnych na mojego PayPala !
Przysłowie:
" Zrób dobry uczynek a przyjdzie do ciebie ze zdwojoną siłą "

A teraz wpłać mi 500.000 $ i będziesz wkrótce milionerem ! 
THIS IS REALLY BROTHER      : D

Opublikowano

@xd23 nie polecam, wiem jak w niej jest, bo samemu wszedłem aby to sprawdzić. Metin2 miał swój klimat, jednak to ma tylko "metin" w tytule i NIC WIĘCEJ. Normalnie gra nie ma NIC wspólnego z prawdziwym metinem.

Soul_eater_signature_by_SoyeR93.jpg

Opublikowano

Nie graj w ten syf,uwierz mi nie warto

By spotkać się z graczami musisz dłuuuuuuugo expić + noobska atmosfera + szybko się nudzi..

Pograłem 2 dni i skończyłem grę..

Opublikowano

nie ma nudy ? szkoda ze nie dodales ze codziennie robisz to samo bez wyjatku :unsure:  jedynie zmienia sie poziom st i instancje na material boxa co 10 lvli to jest jedyna roznica widoczna na wyzszych lvlach

wbilem 80 lvl i juz nie wytrzymalem z nudy ale na poczatku bylo fajnie

Jakos twojej postaci nigdy nie widzialem, jaki masz nick?

Topic.

Warto grac

Opublikowano

Może ktos zapodać ssy z gry?

I jak ona wypada w porównaniu do metina? ;d

Opublikowano

(b.ładna grafika)

AAAAAAAAhahahahahhahahahahahahahahahhahahahahaha leże na ziemi i nie umiem wstać ;) Gra z 2013 roku z grafiką na 2004-2006...

Może ktos zapodać ssy z gry?

I jak ona wypada w porównaniu do metina? ;d

A co google i youtube boli?

Opublikowano

Zaczełem jakis tydzień temu grać i powiem tak : Z początku tez mi sie nudziło bo wyglądało jak metin2 itp Ale naprawde to inny świat inny silnik gry grafika itp

Jeśli ktoś lubi gry z masą qwestów to polecam  tą grę Najlepiej dobrać sobie kompana do wspólnej gry :)

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...