Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy warto zagrać w Rise of Metin .?

Leonardo~

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc, mam właściwie kilka pytań. Czy gra Rise of Metin, jest ciekawa, fajna i czy warto w ogóle ją pobierać .? Czy gra jest lepsza od Metin2 .?

Bardzo proszę o odpowiedź. :)

Opublikowano

Myślę, że warto pobrać RoM'a ;] Jest to dosyć ciekawa gra. Czy lepsza? Nie wiem nie mi to oceniać, ale zawsze fajnie jest przerwać monotonie i zagrać w coś innego ;]

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Ja ci polecam ROM'A, jest fajny (coś innego), nie powiem że lepszy od mt2, ale ma swój urok, jak na razie, będę pracował na spolszczeniem do CN wersji..

mhraed.png

Opublikowano

powiem tak gra dośc ciekawa lecz ponad 45 lvl jest ciezko juz nie dorównasz chinczykom mozesz byc pewny zawsze krok przed nami i duzo rzeczy robi sie w ciemno nie wiemy o duzej czesci grze (bony kd.misje ,is itd) nie chce Ci mówic Zebys nie gral ,zagraj warto tylko poczytaj tu Zebys troche błedów nie porobil np z mountem :)

7ddfbc0fa5.gif

likei.jpg

Opublikowano

Warto, z pewnością.

Barierą jest na pewno język, bo Chińczycy są spooro przed nami, a my niestety nie możemy im dorównać z braku jakichkolwiek podstawowych zasad ich języka :D

Ja szczerze powiem Ci tak - pobierz ROM'a, pograj, zobacz jak to jest, co się tam dzieje.

Ale nie wbijaj większego niż 50 poziom, ponieważ więcej nie osiągniesz nie rozumiejąc CN, natomiast czekaj na wersję EU (beta w listopadzie) lub PL (pierwszy kwartał 2014).

Poza tym, wersja europejska będzie znacznie zmieniona i nie wiem czy chociaż w 50% będzie podobna do CN :D

Chinole jak to oni - gry w ich stylu, w EU wyglądać to będzie zupełnie inaczej.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

powiem tak gra dośc ciekawa lecz ponad 45 lvl jest ciezko juz nie dorównasz chinczykom mozesz byc pewny zawsze krok przed nami i duzo rzeczy robi sie w ciemno nie wiemy o duzej czesci grze (bony kd.misje ,is itd) nie chce Ci mówic Zebys nie gral ,zagraj warto tylko poczytaj tu Zebys troche błedów nie porobil np z mountem :)

Właśnie to będzie najlepsze, odgrywanie gry na nowo, w końcu coś nowego. Ja osobiście pobiorę grę, zobaczę czy jest warta świeczki.

gwo9.jpg

Opublikowano
marcin9994PL

To nie jest żaden metin w nowej oprawie to jest inna gra.

Żeby nie spamować fajnie gra się na chinskiej/koreanskiej wersji? Jak długo się wbija np. 20poziom. Proszę o szybką odpowiedź

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

Hm...

Jak dla mnie nie warto grać

Ale możliwe że ta negatywna ocena u mnie jest przez sam język itp.

Lecz grając w to ani trochę mnie nie przypomina mi:Nowe wcielenie słynnej gry Metin!

Może w przyszłości zmienię zdanie lecz na chwilę obecną takie jest moje zdanie ;)

Szanuje tych co odpłacają mi tym samym

;)

Opublikowano

A ja osobiscie polecam Ci sciagniecie tej gry, tutaj jedna osoba napisala ze nie oplaca sie wbijac 50lvl, a sam osobiscie mam juz 61lvl i gra jest jak najbardziej bardzo wciagajaca, moim zdaniem mozna sie wiele nauczyc i chociaz EU wersja bedzie sie roznila na pewno zostana czastki z Chinskiego i bedziesz bardziej ogarnial na wersji EU. Jest duzo ciekawych misji do zrobienia jak i Dungeonow jezeli posiadasz PT. Wbijajac ten lvl co posiadam teraz zdarzylem sie duzo dowiedziec, a mianowicie, jakie KD co dodaja, jak wkladac bony, jak ulepszac itemy, jak skille dla peta robic, jak ulepszac bony, jak sie wklada KD i jak sie usuwa, rowniez odkrylem jak sie craftuje w tej grze i jak po "chinsku" jest wartosc ataku i def. Rowniez od 50lvl szczerze dopiero rozgrywka zaczyna byc ciekawsza i jezeli masz duzo czasu to warto na prawde zagrac. Rowniez mozesz zdobywac punkty osiagniecia za ktore dostajesz ciekawe przedmioty a za 1500pkt osiagniec dostajesz nowego Peta, oczywiscie zeby miec jakiekolwiek innego Peta niz Dzik musisz zaplacic 2100pkt i zakupic go w IS za realna kase, ale mozna zdobyc za punkty nowego Mounta tylko trzeba pograc, rowniez rangi nad glowa dodaja Ci rozne bonusy itd... No na prawde moglbym pisac i pisac bo gra na prawde ma to cos w sobie co wciaga chociaz jest w innym jezyku, a co dopiero jak wyjdzie w jezyku Angielskim i Polskim w pozniejszym czasie. Wiec szczerze mowiac nie sluchaj sie naszych komentarzy tylko sciagnij poniewaz gra sama w sobie duzo nie zajmuje i sam sie przekonaj czy jednak jest warto grac przez poltorej miesiaca dopoki nie wyjdzie wersja EU.

Pozdrawiam JuicyPussy//PanZua.

Opublikowano

Ja osobiście odradzam ci pobranie Rom'a . Chociaż i tak pewnie już go pobrałeś , według mnie to plagiat 4Story :/ i nwm w jakichś 5% WoW'a . Lepszym rozwiązaniem było by pogranie w jedną z tych gier.

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

Biorę się za spolszczanie CN, choć nie wiem ile mi to zajmie :c

76561198009257917.png

"W heteroseksualnych parach, gdzie dziecko przychodzi na świat naturalnie, istnieje w głowach rodziców coś co można określić mianem swoistego "firewall". Czysta i bezwarunkowa miłość bez seksualnych podtekstów.. W przypadku par homoseksualnych i adopcji dzieci, dajmy dla przykładu - parę gejowską adoptującą córkę, mamy do czynienia z sytuacją gdzie dwóch mężczyzn zamieszkuje z "obcą kobietą", której nie chroni żadna biologiczna "blokada". Mężczyzni Ci przejawiają zainteresowanie ciałem dziewczynki, odczuwają pożądanie i chęć poeksperymentowania z kobiecym ciałem... Gwałt w takim przypadku jest tylko kwestią czasu."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...