Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OurSkyMU

Ultimate44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No będzie trzeba zawitac :D Fajna publikacja, dosyc oryginalna :) Nie dało by się start na dziś dac :)

o itemki widze nie będzie cięzko, 89 możliwych exc co godzinę to dosyc sporo ^^

Opublikowano

Ultimate daj nową publikacje z nowym tematem podobnym do tego

OurSkyMu | Season6 Episode3 | Exp: 3000 | Drop: 70 |

Taki temat przyciągnie większą ilośc graczy :)

Opublikowano

Witam, nie wiem czy to nie jest za pozno ale lepiej teraz niz wcale. Chcialem zglosic pare bugow, np na moim MG co jakis czas znikal mi miecz, btw. Rb i dark reign sa jednoreczne. Po resecie cala kase mi zjadlo, okolo 600 kk, a i mam pytanie czy shopy zostana takie jak byly wczoraj? Bo jest cale wyposazenie dla mg i dl i summ a dla sma nawet es nie ma. Oczywiście nie sprawdzilem wszystkich sklepow bo zapomnialem (karutan i noria) ale z tego co widzialem to dla rf tez nic nie bylo.

Opublikowano

nawet jak wczoraj na testach był online serwer to też łądowały się dwa paski i wychodziło z gry. musisz ze 3 razy gre odpalic i pójdzie.

Opublikowano

Jaki bug na bugu? zapraszam na serwer fajnie się gra przyjemna atmosfera postacie zbalansowane :), a ty lepiej wypad na swój Vulcanus ^^

oooooo .... nasz hacker światowej sławy ^^^

Opublikowano
PLANS

Rezygnujemy z obecnych plików, b?dzie reset kont, inna strona, pliki i serwerownia .

haha pochodzil dlugo ! pozdro czesc 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...