Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Best" zarobek.

Maroks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

mam do Was prośbę/ Przed napisaniem tego oglądałem i czytałem masę poradników, to pytanie ksierowane jest do graczy, którzy mają bardzo dobre eq (5b itp.). Jak naprawdę porządnie zarobić? Oczekuje solidnej odpowiedzi, a nie "35 lvl do m2". Moge naprawde zrobić dużo w tym celu, ale musze mieć bardzo dobry zarobek, nie chce po prau godzinach zarabiać marne 20-40 kk, chce zarabiać dużo dziennie 100 kk może i więcej (serwier Diumar). Za najlepszą odpowiedź oczywiście"naj" a za każdą pomocną like. Jak ktoś napisze sposób to wszystko o nim dosłownie wszystko, każdy szczegół, będę bardzo wdzięczny.

Opublikowano

Witam, niestety na polskim metinie gra się po to, aby cieszyć się długą, męczącą, ciężką, a czasami nudną rozgrywką. Więc nie codziennie da się zarobić te 100kk+. Mogę Ci powiedzieć o kilku wydaje mi się, że najlepszych zarobkach na polskim metinie. Więc tak na około 70 level możesz wybrać się do krainy gigantów, oczywiście gdy masz już mocne eq dropić piaski kwarcowe, w godzinę przy dobrym szczęściu można wyciągnąć te 90-120kk. Następnym dobrym zarobkiem do którego tym razem nie będzie potrzebne aż tak dobre eq to magiczne nasiona, otóż idziesz na początek czerwonego lasu i bijesz pniaki. Zarobek nieco mniejszy niż piaski, lecz da się wyciągnąć niezłą sumkę. Na 75 level z dosyć dobrym ekwipunkiem polecam Ci chyba najbardziej znany sposób czyli 7 piętro wieży demonów, a dokładnie bicie metinów morderstwa. Później z levelem 90+ nowe mapki, jest tam naprawdę wyśmienity zarobek otóż pierścienie doświadczenia na Diumarze stoją po 5kk Więc spokojnie w godzinę osiągniesz swoje wyznaczone minimum zarobku. Na podobnym levelu można wybrać się na Berana setaou po smoczy szpon na serwerze, którym grasz chodzi on po 400kk więc nieco ponad Twoje minimum. Mam nadzieje, że coś z tego wybierzesz jeśli nie wiesz jakie eq i wgl do poszczególnych podpunktów napisz a wszystko Ci dokładnie wytłumaczę, pozdrawiam.

Opublikowano

Kolego W1c4eR właśnie takiej odpowiedzi oczekawiłe, dostajesz naj i przenosze się do Ciebie na pw. Temat uważam za zamknięty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...