Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MagicToMaster (Metin3) - Prywatny serwer!

Matesh2qq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wracam sobie po soczystym banie bez powodu. I od razu muszę wtrącić parę zdań bo pieprzyć grubo głupoty.

Co to twojej listy to tak ..

Pieczara - nic ciekawego nie zrobił strony robi paskudne większość jest jedno/dwukolorowa i to nie gra ze sobą. Nie wiem jak z kodem bo na razie nie jestem w posiadaniu żadnej jego strony z tego co wiem zbyt dużo włamów nie było na jego strony więc może dziurawe nie są. Modele też robi paskudne chude łuki , 2 ręki mniejsze od mieczy dzwony wygladają jak patyki. Nie wiem o co ta podnięta.

Tenma - Niczym mi aż tak nie zaimponował te jego zmiany w game jak działające NNO było już dawno temu na jakimś serwie na E pamiętam była to lekka kopia iMetina , ale NNO było tam "odbugowane". Te odbugowane ostrze czy nie wiem co on tam jeszcze zrobił też nic ciekawego - Nie potrzebne. Jednak mimo wszystko można go zostawić na tej liście.

Evor - Nie znam za bardzo kolesia nie miałem jeszcze okazji z nim rozmawiać jednak z tego co zauważyłem to jakiś "koleżka" teodora , więc dla mnie automatycznie staję się takim samym zerem jak ten placek.

TreeN - Dobre mapy robi , bronie trochę słabe ( łuki , 2 reki , dzwony ). Reszta na +

HeniekŁopata - nie znam

Szykra - On miał parę ciekawych wykonań. Ogólnie na plus

Bambus - No on zasługuje do bycia na tej liście zawsze miał wszystko długo długo przed wszystkimi.

Terenzo - On to może dostać plusa za tę "toolsy" co wydał w ostatnim czasie bo jego pliki serwerowe to totalna lipa.

Kamer - +

Asek - Asek to przypadkiem nie jest Hooltras ?

Ciekawi mnie czemu pominąłeś np Endymiona & Krzywego który zrobili zajebiste edycje w cliencie. Questy które było widać na ich serwie jak ta wymiana ryb / zmianki itp to banał to prawda. Jednak edycje clientowe mają naprawdę fajnie i estetycznie zrobione + cały czas postuja coś nowego.

The Naid - mimo wszystko że wiemy kto to jest to od czasów Nexanity bardzo ładnie się kolega pod szlifował może rozpakowanie jego clientu nie było wielkim wyzwaniem, ale robi zajebiste edycje  nawet na jego profilu można zauważyć jak ciekawie, z pomysłem są robione te miasta.

Jachu - z wiadomych powodów

Destruct  - Nie znam go za bardzo , ale chłop się zna na rzeczy chcę zobaczyć jak będzie wyglądać jego serwer.

Pewnie ktoś jeszcze by się znalazł ale nie mam głowy.

Zapominasz o jednym małym fakcie ludzie z twojej listy nie dali by rady zrobić "nowoczesnego serwera" bo po prostu nie Bambus mimo że zawsze miał wszystko pierwszy został z tyłu i teraz by nie był już taki "wielki" jak był.

Prawda jest taka że nie ważne co Ci wszyscy Pro technicy zrobili w przeszłości. Liczy się to co ludzie robią teraz. Gadasz że inni tylko pieprzą a ty się wziąłeś do roboty na nowym soruce i o to efekty ble ble. No to jak tak jest naprawdę to skończ robić wielkie sceny na MPC że inni nic nie robią .

Pozdrawiam i z uszanowaniem

@topic

Fajne wbije jest już WH ?

Skoro tak bardzo krytykujesz to może sam pokaż, co potrafisz? :) Kolejna sprawa, oceniasz przez pryzmat nazwy jakiegoś serwera i Administracji, która (chyba) nie ogarnęła (nie wiem, nie wnikałam w sprawy Teodor).

Jeżeli chodzi o Metin3 - również go tak nazywam i każdego "nowego, odmiennego" od Metin2 będę nazywać Metin3, gdyż graficznie nie przypomina klasycznego Metka. Osobiście ten w tym temacie niezbyt mi przypadł do gustu, nie podoba mi się, może niektóre projekty ciekawe, chociażby to, iż można wejść po schodach na górę do domku, czego brakuje mi w Mt2. Są namioty, do których nie można wejść, np. domki w Świątyni, do których również nie można wejść. A tak poza tym nic ciekawego ;p

Opublikowano

To nie jest gra stworzona na 'Metinie'.

To jest na Hero Engine a nie wiem czy takowy dział jest..

Mi samemu dużo metka przypomina, lecz przypomina. Ale w topicu jest błąd bo pisze że to Metin. Skontaktujcie się z tymi węgrami :)

Btw. jak dla mnie lekko 'zgorszona' wersja metina. NA m2m grało się zajebiście.

Ale jedno im przyznam - trailery mają prze kozackie.

Upy co do Metin3... jeżeli to inna gra to nazwijmy to może kupa 3? nazywane metin3 a nie jest metinem to troche dziwne ale okej. Ja serwer nazywam Metin2Poland  (metin4)

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Skoro tak bardzo krytykujesz to może sam pokaż, co potrafisz? :) Kolejna sprawa, oceniasz przez pryzmat nazwy jakiegoś serwera i Administracji, która (chyba) nie ogarnęła (nie wiem, nie wnikałam w sprawy Teodor).

Jeżeli chodzi o Metin3 - również go tak nazywam i każdego "nowego, odmiennego" od Metin2 będę nazywać Metin3, gdyż graficznie nie przypomina klasycznego Metka. Osobiście ten w tym temacie niezbyt mi przypadł do gustu, nie podoba mi się, może niektóre projekty ciekawe, chociażby to, iż można wejść po schodach na górę do domku, czego brakuje mi w Mt2. Są namioty, do których nie można wejść, np. domki w Świątyni, do których również nie można wejść. A tak poza tym nic ciekawego ;p

Paula ja nikogo nie krytykuję no może trochę znam wiele z tych osób i wiele razy z nimi rozmawiałem. Tych których nie znam lub  znam tylko z "widzenia" to napisałem że nie znam nie oceniam. Kolega wyżej po prostu pominął parę dobrych osób które umieją zrobić ciekawe rzeczy. Mieliśmy swoje gwiazdy parę lat w wstecz Tenma , bambus , Szykra , To osoby które się ZNAŁY i robili CIEKAWE rzeczy ale powiedz mi co w ostatnim czasie oni takiego ciekawego zrobili ?

Co do teodora to nie patrzę na jego serwery tylko na to co potrafi i na to jak się zachowuję. Kolega uważa się za jakiegoś mega prosa bo zedytował okno logowania czy coś w tym stylu. Gnoi pracę innych która jest 100x lepsza od jego i wtyka nosa w nie swoje sprawy.

Ja uważam że nie muszę nic nikomu udowadniać, sam za wiele nie umiem nie uważam się za jakiegoś Prosa jednak posiadam parę ciekawych rzeczy na kompie. Ci co mają do mnie kontakt zawsze mogą liczyć na moją pomoc bo z byle kim się nie zadaję. A warnox już pokazał że na forum nic nie wolno pokazywać bo zaraz ci ktoś to zapierdoli i podpiszę że sam to wymyślił. - Z typowymi Polaczkami się nie opłaca nawet chlebem dzielić.

PS. Sorry za tą oojowa składnie zdań dopiero wstałem i jeszcze nie myślę.

Całuski

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

To jest mocna beta, grafika ma być dość drastycznie zmieniona.

Na razie naprawiają bugi i starają się przygotować wersje Angielska.

Gównem to, to nie jest - Nie znajdziesz na MPC nawet jednej na tyle kompetentnej osoby, żeby podjąć się takiego projektu.

Polskiego raczej nie będzie, bo "pro" technicy MPC nie dorównują do pięt Węgrom.

Pewnie zaraz przyjdzie jakiś z tych naszych "pro" techników i zacznie pisać, że to nie problem stworzyć coś takiego i też by dał rade.

No, ale niestety to tylko będzie pisanie.

Ja zauważyłem, że "pro" technicy MPC nie są dobrzy w pisaniu questów, libek, diffów i ogólnym tworzeniu serwerów...

Jedyne co im dobrze wychodzi to pisanie tutaj i udawanie, że się na czymś znają, albo pseudo pomaganie komuś tylko go podkurw**jąc.

Na Polski serwer tego typu nie ma co liczyć.

Oceniasz techników z mpc a Kurwa sam gówno potrafisz. Jak śmiesz dzieciaku oceniać kogoś? Kim ty tu kurwa jesteś? Za dużo sobie pozwalasz koleszko i zapamiętaj:

Ci "Pro elo Technicy z MPC" W dniu startu twojego serwera tak ci zajebią że będziesz go zbierał przez kilka dni w rezultacie i tak go nie złożysz...

Opublikowano

Zalety:

- Są tylko 4 klasy postaci, nie 8

- Każda klasa ma po 10 skilli (z dwóch klas)

- Już na pierwszym lvl działa "wołaj"

- Nie ma odrzucania przeciwników przy uderzeniach

- Bosów już nie ubijesz samodzielnie, potrzebna jest dobra zgrana ekipa

- Nie ma już skili typu M, G, P tylko dodaję się 10 pkt do skilla i umiejętność zdobywa inny efekt i kolor ikonki (maksymalny poziom skilla to 40)

Wady:

- Potwory co 3lvl (jeden wilk ma 3, następny 6, silniejszy 9, potem 12...)

- Żeby wyjść z miasta trzeba się nieźle natrudzić, ale najpierw trzeba eq skompletować wykonując questy biegając po całym królestwie

- Bez eq nie dasz rady ubić nawet jednej grupki najsłabszych wilków

- Kowal jest tylko na mapie czerwonych, a i tak nie wiadomo jak ulepszyć przedmiot...

Wbiłem 15lvl ninją i łuk jest zbugowany. W ciągu 8 minut wbiłem na potworach z 30lvl+ ten 15lvl...

Myślałem, że to będzie rewolucja w świecie metina, ale jak dla mnie to zwykły "szajs". 

Opublikowano

Paula ja nikogo nie krytykuję no może trochę znam wiele z tych osób i wiele razy z nimi rozmawiałem. Tych których nie znam lub  znam tylko z "widzenia" to napisałem że nie znam nie oceniam. Kolega wyżej po prostu pominął parę dobrych osób które umieją zrobić ciekawe rzeczy. Mieliśmy swoje gwiazdy parę lat w wstecz Tenma , bambus , Szykra , To osoby które się ZNAŁY i robili CIEKAWE rzeczy ale powiedz mi co w ostatnim czasie oni takiego ciekawego zrobili ?

Co do teodora to nie patrzę na jego serwery tylko na to co potrafi i na to jak się zachowuję. Kolega uważa się za jakiegoś mega prosa bo zedytował okno logowania czy coś w tym stylu. Gnoi pracę innych która jest 100x lepsza od jego i wtyka nosa w nie swoje sprawy.

Ja uważam że nie muszę nic nikomu udowadniać, sam za wiele nie umiem nie uważam się za jakiegoś Prosa jednak posiadam parę ciekawych rzeczy na kompie. Ci co mają do mnie kontakt zawsze mogą liczyć na moją pomoc bo z byle kim się nie zadaję. A warnox już pokazał że na forum nic nie wolno pokazywać bo zaraz ci ktoś to zapierdoli i podpiszę że sam to wymyślił. - Z typowymi Polaczkami się nie opłaca nawet chlebem dzielić.

PS. Sorry za tą oojowa składnie zdań dopiero wstałem i jeszcze nie myślę.

Całuski

Dla mnie mało istotne, co zrobili w ostatnim czasie, ważne, że w ogóle COŚ stworzyli/edytowali. Ja takie osoby podziwiam, bo nie znam się na tym, a w sumie chciałabym, jednak... Nie dla mnie takie coś, nie mam cierpliwości do takich rzeczy i nie lubię dłuuuugo siedzieć przy jednym projekcie (np. graficznym) :p

Niestety, ale zgodzę się z Twoją opinią odnośnie polaczków, jednak nie wszyscy są tacy. To logiczne, ale większość jest chytra, wścibska, itd.

Ja ogólnie mało znam osób, które znają się na tych edycjach, tworzeniach, itd., więc nie mogę wypowiedzieć się na temat któregokolwiek z nich. Jeżeli coś tworzą, bo lubią, nawet, jeżeli nie dzielą się z tym innymi to naprawdę podziwiam za wykonanie.

PS: Wcześnie wstałeś :D

Wracając do tematu, irytuje mnie wygląd postaci, strasznie oszpecone twarze :p

Opublikowano

Moim zdaniem to nawet obok Metina nie leżało.

Postacie tak zjebali graficznie, questy nie do zrozumienia ( co ty wgl pierdolisz to jest węgierski ), bugów masa - moim zdaniem to jest jakaś podróbka metina a nie metin ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...