Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery DO

sotoran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam serwera do darkorbit w którym będę mógł sobie popykać z kumplem od zera. ( nie tak jak na pl2 . mam golca sfe i przyleciałem na 1 gale to co 20 min był ded... , na pall nie wspomnę bo jak uzbieram 600 pall to jest cud ^^.)

Ale też żeby było poco grać :). Wiecie o co mi chodzi. Żebym mógł sobie spokojnie pograć ale też żeby nie było za nudno , bo na pl2 to masakra... 

Opublikowano

Nie ma takiego servera jak amerykański glob 6 jest 5.

Na 5 grałem 1,5 roku temu za czasów botów i było tam mało osób fe z uwczesnego handlu w 1,5 msc za grosze.Tera pewnie nikt tam już nie gra.

Opublikowano

Wiesz powiem tak, grasz sb w fife na easy wygrasz mecz i podjar, dasz na amator i juz tak latwo nie jest wiec najlepiej wziac hard lub legenda i jak do 1 polowy nie stracisz bramki to wtedy masz podjar, tak samo z darkiem graj na pl2 nw pusc sb bota na 4-1uzbieraj urke zrob misje kod 1700 wszystkie procz ubijania statkow lf4 dostaniesz, wtedy mozesz powiedziec zobaczcie osiagnalem cos, a nie na serwie co 50osob gra, takie jest moje zdanie.. Pozdrawiam

Opublikowano

Wiesz powiem tak, grasz sb w fife na easy wygrasz mecz i podjar, dasz na amator i juz tak latwo nie jest wiec najlepiej wziac hard lub legenda i jak do 1 polowy nie stracisz bramki to wtedy masz podjar, tak samo z darkiem graj na pl2 nw pusc sb bota na 4-1uzbieraj urke zrob misje kod 1700 wszystkie procz ubijania statkow lf4 dostaniesz, wtedy mozesz powiedziec zobaczcie osiagnalem cos, a nie na serwie co 50osob gra, takie jest moje zdanie.. Pozdrawiam

Masz racje, do zamkniecia.

Opublikowano

i chuj wam w dupe szmaty pierdolone lepiej nie grać w ten szajs zjebany

masz 14 lat jesteś zły bo dostałeś bana gimbusie   :)

Intel Core i5 4570 , Asus GeForce GTX 760 OC , Kingston 8 GB 1600 Mhz

bf4-logo-retina_12.png?v=1405727469460rc

Opublikowano

Tak to jest jak sie boci, nie prosciej bylo kupic konto np. Ode mnie..

Storan daj mi na pw nick i jezeli jestes eic/vru dawaj na mmo ja od piatku do niedzieli od 10 do 14 i od 19 do 21 to postoje obok cb..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...