Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Facebook pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pytanie otóż kilka dni temu wysłałem wiadomość pewnej dziewczynie, w których nie mam jej w znajomych i czekam już kilka dni na odpowiedz i nic, wczoraj wszedłem na jej profil i dodała nowe zdjęcie więc powinna przeczytać, czy możliwe, że mnie zablokowała czy w ustawieniach coś pokręciłem, że wiadomośc od niej nie przychodzi?

Opublikowano

Masz małego temu.

1296916458_by_katalika_500.jpg

Przymuśmy,że ten kot to ty jako zwykły użytkownik,a ten lew,jako KidModerator.

Opublikowano

Witam pytanie otóż kilka dni temu wysłałem wiadomość pewnej dziewczynie, w których nie mam jej w znajomych i czekam już kilka dni na odpowiedz i nic, wczoraj wszedłem na jej profil i dodała nowe zdjęcie więc powinna przeczytać, czy możliwe, że mnie zablokowała czy w ustawieniach coś pokręciłem, że wiadomośc od niej nie przychodzi?

Z tego co wiem, a przynajmniej kiedyś tak było na FB... Są dwa główne typy wiadomości (1. Od znajomych 2.Inne(Od nieznajomych)). Te 2 nie mają powiadomień, więc jeśli nie wejdzie w daną zakładkę, po prostu tej wiadomości nie zobaczy. Najlepszym wyjściem jest dodanie jej do znajomych i ponowne napisanie wiadomości.

Opublikowano

Z tego co wiem, a przynajmniej kiedyś tak było na FB... Są dwa główne typy wiadomości (1. Od znajomych 2.Inne(Od nieznajomych)). Te 2 nie mają powiadomień, więc jeśli nie wejdzie w daną zakładkę, po prostu tej wiadomości nie zobaczy. Najlepszy wyjściem jest dodanie jej do znajomych i ponowne napisanie wiadomości.

wiesz wysłałem zaproszenie, ale już czekam kilka dni...

Opublikowano

wiesz wysłałem zaproszenie, ale już czekam kilka dni...

to nie system decyduje ile trwa dodawanie do znajomych tylko ona, więc tego nie przyspieszysz

a co do wiadomości, to tak jak wyżej pisał @TheQuarK te od nieznajomych lądują w innej zakładce z której nie ma powiadomień 

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Jeśli nie masz jej w znajomych to wiadomość jest w folderze inne

iCuC9eb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...