Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z dziwnym lagiem?

MaciejPolska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od pewnego czasu gdy ktos we mnie strzela i trafia działa na mnie dziwny lag nwm dlaczego i czym to może być spowodowane. Dodam, że normalnie mam po 60-70fps na średnich ustawieniach, ponadto obniżyłem wszystkie ustawienia na najniższy poziom a i tak jest ten dziwny lag, niby fps'y nie spadają, a się gra zacina;/ i po ok.2s się odcina(zazwyczaj już nie żyje;/) Macie może pomysł dlaczego tak się dzieję? Przed aktualizacją wszystko pięknie śmigało.

Dodam, że korzystam z tej paczki modów

http://www.wotmods.pl/content/paczka-easy-install-loretai-v2-wot-811
Opublikowano

Pan Juri wie najlepiej ,bo przecież ma moderatora mimo, że ma tylko pare tys bitew...

@ To normalny bug, który pojawił się tej wersji, za pewne masz na myśli opóźnienie animacji trafienia - WG o tym wie i ma zamiar jak najprędzej to naprawić.

Nie musisz się martwić, że system itp zwalony, bo strzały i to co ,,niewidzialne" działa jak powinno, także to nie jest powodem do obaw

76561198018588473.png
Opublikowano

Pan Juri wie najlepiej ,bo przecież ma moderatora mimo, że ma tylko pare tys bitew...

@ To normalny bug, który pojawił się tej wersji, za pewne masz na myśli opóźnienie animacji trafienia - WG o tym wie i ma zamiar jak najprędzej to naprawić.

Nie musisz się martwić, że system itp zwalony, bo strzały i to co ,,niewidzialne" działa jak powinno, także to nie jest powodem do obaw

To dziwne, bo ja z ekipą 1 o takim słyszymy :)

Opublikowano

Zmień na minimalne.

wszystkie ustawienia na najniższy poziom

Czytanie ze zrozumieniem...

Opublikowano

ludzie, jest napisane w temacie ,,co będzie  w 9.0 " o opóźnieniu animacji, które pojawiło się wraz z wersją 8.11 ... nie będę cytował, ale możecie się tego doszukać na ostatnich stronach teamtu

76561198018588473.png
Opublikowano

Owszem, WG potwerdziło istnienie laga i ma zamiar to naprawić. Ty wogóle czytasz to co kopiujesz do tematu "co będzie..." ? Bo tam było to napisane.

Opublikowano

Każdy mod powoduje że gra jest wolniejsza 

Pisałem, że usunąłem mod -,- i nadal występuje ten problem.

Ten lag strasznie utrudnia grę. Mam nadzieję, że wyjdzie jakaś łatka, która to naprawi. 

Myślę, że temat do zamknięcia. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...