Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FPS

Ravgor.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mam problem z WT chodzi o to że gdy wbijam do gry to mam 17 fpsow ale jak jestem w lobby tzn wybieram samolot itp to mam 25/30 fpsów, gram na średnich ustawieniach i nie wiem co jest nie tak, np. NFS World na wysokich normalnie płynnie mi chodzi i mam dość sporo fpsów, mój parametry :

Procek AMD Sempron 3200+ 1,80GhZ

2GB Ram 

Karta graficzna 

ATI Radeon HD 4300/4500 Series 

Windows 7 

za pomoc lajka.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Nie spełniasz minimalnych wymagania tej gry. Słaby procesor, mało ramu + średniej jakości grafika. Może byś mógł pograć chociaż na nisko/średnich z tą grafiką i 2GB RAM, o ile wymienisz procek na dwurdzeniowy.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Procek mam zamiar wymienić w najbliższym czasie, a jak bym wpakował jeszcze 1 GB ram? i miał bym 3 GB Ram to coś poprawi ?

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Jak zmienisz procek, to jak najbardziej.

Daj jedną kość RAM 2/4GB .Jednakże pamiętaj: najważniejszy jest procesor, który MUSI być minimum dwurdzeniowy, bo inaczej możesz pomarzyć o graniu w WT czy w jakąkolwiek inną gre. Karte graficzną też trzeba wymienić.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Jak zmienisz procek, to jak najbardziej.

Daj jedną kość RAM 2/4GB .Jednakże pamiętaj: najważniejszy jest procesor, który MUSI być minimum dwurdzeniowy, bo inaczej możesz pomarzyć o graniu w WT czy w jakąkolwiek inną gre. Karte graficzną też trzeba wymienić.

Dobra dzieks, i tak dalej będę grał ponieważ nawet jak mam tyle fpsow to nie zacina mi się ani jedna ścinka :D 

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Masz problem... Zmień grafikę na ultra low i grasz normalnie, a grafa i tak jest fajna nawet na takich ustawieniach bo sam gram.

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...