Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę (GM)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

omn.png

Nazywam się Michał i liczę już sobie prawie 17 lat. Aktualnie mieszkam w małej miejscowości o nazwie Rzeszów.

Kocham sport, a w szczególności piłkę nożną i lekkoatletykę, . Lubię słuchać muzykę, a najbardziej RAP w wykonaniu Chady.

W jednym palcu mam opanowane zasady ortografii i piszę poprawnie po polsku. Nie strzelam byków, jedynie czasem szwankuje mi interpunkcja.

To chyba na tyle może przejdźmy do kolejnego rozdziału...

mdos.png

Doświadczenie mam duże, wręcz monumentalne, gdyż pomagałem na wielu prywatnych serwerach Metin2 i nie tylko.

Przez krótki okres czasu byłem administratorem takich serwerów jak AvalonMT2 czy też NovaMT2.

Moja pomoc tam skończyła się szybko, gdyż ujmijmy to grzecznie, zależało im tylko na kasie od graczy z Item Shopu.

Miałem okazję być też HA na paru serwerach, t.j.Ventris,Kyramt2, X-World. 

GameMasterem byłem parerazy, można nawet powiedzieć, że trudno mi to wszystko zliczyć... ale spróbuję wymienić te ważniejsze:

Ventris,kyramt2, ArcticaMT2, AmbrozjaMT2, Arkanta i wiele, wiele innych, których nie mam jak wymienić.

Można zauważyć iż doświadczenie mam naprawdę wielkie i mogę przydać się właśnie na Twoim serwerze!

dajaj.png

DTo od Ciebie zależy na jaką posadę mnie przyjmiesz!

Może na posadę GM? Może na posadę GA? Czy chcesz, aby Twój serwer się wyróżnił spośród tysięcy szarych privów?

Napisz do mnie, daj siebie poznać i zaproponuj mi tą szansę, a ja odwdzięczę się rzetelną pracą przy serwerze.

Kontakt

39856496

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...