Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bardzo wazne pytanie

Kelme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Mam do Was forumowiczów bardzo ważne pyanie.Czy na sf game istenieje jakiś sposób na grzybki ?  oglądanie reklam video?Może mi ktoś napisac czy to jeszcze działa i jak to dokładnie zrobić ? Aby parę grzybków zarobic ;)

Pzdr.

Opublikowano

Kurczaczek próbowałem już kilka razy dzisiaj, jednak jak na razie to mi za bardzo nie wyszło.Możesz podać sprawdzony poradnik ? I te video często jest ?

Opublikowano

Aol jest w najlepszy, chodź teraz nie daję tyle grzybów co wcześniej. W Połowie grudnia mozna było wyciągnąć około 30 grzybów. Ale czasy świtności przeminęly i daję marne 5 grzybów na dzień. A poradnik znajdziesz wpisując na YT : sposób na grzyby AOL czy coś takiego.

Opublikowano

Da się wysłać sms, oglądać reklamy (darmowe) lecz ta druga opcja nie działa na wszystkich przeglądarkach, polecam do tego opere :)

sygn2.jpg

Opublikowano

To ja nie wiem co Wy macie z tym aolem..... Mi średnio dziennie z grzybków i ankiet wychodzi od 30 do 55 grzybków, chociaż nie znam sposobu na bugowanie ankiet. Robię to co jest ew. szukam coś na zasadzie podaj swoje dane itp. Jeśli dla kogoś 30 grzybków to mało (dziennie) to gratuluje.

Opublikowano

ściągnąłem aol, zrobiłem tak jak ten gość na yt, zmieniło mi ip ale oferty filmu nie ma :(

a jak chce znowu ip zmienic to sie da ? pomoze ktos? nie bardzo to kumam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...