Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bugowanie SponsorPay - Bug na grzyby. Część 2.

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomyslka, zle wklejalem :D

Ale jak wkleje caly link procz tego co napisales to wyskakuje mi w nowym oknie jeszcze raz ten sam filmik do ogladania. Jednak jak ogladne caly to nie mam tej opcji wiecej kredytow.

Opublikowano

Kopiuje caly link procz view-source:

Link ten jest strasznie dluki a po skopiowaniu i otworzeniu w nowym oknie robi sie z niego duzo krotszy, jak na zalaczonym zjeciu.

Opublikowano

Moge kliknac na "Udalo sie" ale niezalicza mi zadnych grzybkow, moge klikac dowoli a karta ani sie nie zamyka - w ogole nic sie nie dzieje ;P Ogladanie tego samego filmiku w innej karcie po prostu ;p

Opublikowano

Nie, oglądasz ten sam film dwa razy. zobacz ile masz grzybów na początku. potem kliknij na tym prawdziwym filmie więcej kredytów a potem na tym drugim. po odrodzeniu strony powinny dojść 2 grzyby zamiast 1

Opublikowano

a co do peja_87 - kliknij pokaż źródło ramki na przycisku, a nie na filmiku

Opublikowano

@up - ale masz tą ankietę na sfgame? ja już nie mam :D

Opublikowano

Działa, ale często pojawia się, że reklama nigdy już nie będzie wyświetlona, kiedy klikam Video, żeby obejrzeć nową, czyli dostaję +1 grzyba, a następnie marnuje mi się reklama tak czy siak. Mam wtedy zamkniętą już reklame z linkiem z ramki.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wszystko działa jak należy, 2 grzyby za  film ;) 

Ktoś mi powie o jaką ankiete chodzi w 1 sposobie ? Czytałem w komentarzach, że to może być Survey Sampling ale nie moge jej znaleźć :( 

1378331621-U719057.png

Opublikowano

@up no co ty nie powiesz? :x może dlatego że to nie są ankiety od SSI?

Opublikowano

Człowieku, bugowąłem te ankiety jak szalony więc wiem jak one wyglądaja ...

Tak jeszcze sie zapytam, może głupio ale poprosze o normalną odpowiedź: Do czego tutaj potrzebny jest AOL ?

Bo ramki mozna otwierać normalnie, ale kiedy klikam na udąło się to sie nic nie dzieje.

Robie tak:

- Otwieram video czekam aż sie pojawi to zielone więcej kredytów

- Klikam prawym (firefox) ramki -> otórz ramke w nowej karcie

- Otwieram mi sie w nowej karcie albo filmik albo nic puste białe pole i czekam znów na to zielone więcej kredytów

- Jak sie pojawi to klikam <coś tam trybi> I pojawia się Udało się !

- Ale jak klikam na nie to sie nic nie dzieje...

Mozna prosić o małe sprostowanie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...