Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PC VS XBox360

=AllUnited=

PC VS XBOX  

23 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co lepsze?

2. 2. Na czym grasz?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PC, bo na tym gram ;p Xboxa mam, ale coś mi się nie chce ściągać. Nie lubie gier gdzie się celuje na konsolach.

Wg mnie nie ma co porównywać, bo nie dawno stukło 60k graczy na xpudle, a pc ma 60kk...

Opublikowano

Pc na Xbox360 wyszedł wczoraj..i już 60k..więc wiesz dzień ma...a wot na PC już oko 4-5lat chyba...jeżeli się nie mylę..zobaczycie sami, jak będzie na Xbox360..dopiero wystartował..nie wiem czemu..ale są tylko 3 linie:
-Niemcy
-Brytania
-USA..

ZZSR nie ma...dziwne..w Niemcach nie ma Mausa...w Brytolach jest już 183...tak dziwnie to poukładane..ale gra mi się dobrze celuje fajnie..grafika elegancka..z patchami będzie coraz lepsza wiadomo..gram na PC więcej..ale to się zmieni..będę grał tyle na Xbox co i na PC...ja na Xbox360 robię jedną linię w Brytanii do TD-ka..183..i dobrze mi idzie 4 tier zaraz..

Opublikowano

Pc na Xbox360 wyszedł wczoraj....

PC na Xbox :/

Na pc lepszy jest tylko ma już prawie 3 lata i ponad 15 aktualizacji. Xbox też bedzie miał tyle nacji. Gra ma zaledwie pare dni. Narazie najlepiej zostać na pc

Opublikowano

Już powoli snuja sie wnioski że xbox będzie lepszy od PC ale szczerze xbox zawsze będzie do tyłu , i ja nie mówie o rzeczach które mozna nadgonić ale np. o Havoku który na xboxa nie zadaptują.

Zresztą mnie nie kręci zaczynać od nowa gdy ma sie 8 k bitew i multum czołgów odkrtych lub kupionych .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Już powoli snuja sie wnioski że xbox będzie lepszy od PC ale szczerze xbox zawsze będzie do tyłu , i ja nie mówie o rzeczach które mozna nadgonić ale np. o Havoku który na xboxa nie zadaptują.

Zresztą mnie nie kręci zaczynać od nowa gdy ma sie 8 k bitew i multum czołgów odkrtych lub kupionych .

Dokładnie. Dodać muszę że: Na Xboxie jest gorsza grafa, gorzej się celuje (przynajmniej mi), mniej czołgów i map, rzadziej aktualizowane, pod każdym względem gorsze. Różnica nie wiele mniejsza niż między WT, a WoT'em. Nawet ta sama przewaga jest - Nie trzeba  dobrego kompa.

Opublikowano

Wersja xpudła ma jednego przypadkowego plusa - mało czołgów. Czemu to plus? Bo na PC jest tak dużo czołgów że każdy jest idealnie przystosowane do jakiegoś zadania, a mała ilość czołgów wymusza elastyczne tworzenie buildów. Niemniej plus ten zostanie usunięty z czasem i wersja na Xbox będzie gorsza pod każdym względem :P

Opublikowano

Wersja xpudła ma jednego przypadkowego plusa - mało czołgów. Czemu to plus? Bo na PC jest tak dużo czołgów że każdy jest idealnie przystosowane do jakiegoś zadania, a mała ilość czołgów wymusza elastyczne tworzenie buildów. Niemniej plus ten zostanie usunięty z czasem i wersja na Xbox będzie gorsza pod każdym względem :P

Co ty w wocie itemy składasz ? to jakie do T-34 pod adc ?

To co piszesz to brednia , jest mało czołgów więc ludzie wykorzystują czołgi nie do tych celów do których zostały stworzone .

Za to na PC masz pełną gamme uzbrojenia i czołgów .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Co ty w wocie itemy składasz ? to jakie do T-34 pod adc ?

To co piszesz to brednia , jest mało czołgów więc ludzie wykorzystują czołgi nie do tych celów do których zostały stworzone .

Za to na PC masz pełną gamme uzbrojenia i czołgów .

Dokładnie, ale są tego + i -. - na pewno to, że nowi gracze mają problem gdy na 6 tierach musi się nauczyć weakspotów wszystkich 5-8t (bo w 4 raczej all wchodzi) jakiś 90 czołgów (z czego jakieś 20 weakspoty trzeba znać, bo reszta tego nie wymaga), a + jest różnorodność. Jak sam powiedziałeś każdy czołg znajdzie dla siebie zadanie (chyba że na himku trafi się arta, to wyjątek).

Opublikowano

Mówiąc o buildzie mam na myśli zestaw składający się z działa, wyposażenia, sprzętu eksploatacyjnego oraz skillów załogi który ma na celu lepiej przystosować czołg do spełniania określonego celu.

A co do bredni to właśnie dobrze że wykorzystuje się czołg niekoniecznie w tym celu w jakim go stworzono, gdyż w ten sposób można grać jednym czołgiem na mnóstwo sposobów, nie obawiając się że jakiś czołg wykona to zadanie o wiele lepiej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...