Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dotyczące serwerów.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie do was, a mianowicie, czy da rade zrobić 2+ serwerów w 1 na hostingu, nie VPS'ie czy dedyku tylko hostingu ?

Jak ktoś nie wie to po jasną ****** nabija posty i mnie tylko prowokuje...

Opublikowano

Na jednym hostingu nie postawisz dwóch serwerów, jest taka możliwość ale musiał byś mieć wykupioną odpowiadającą temu usługę.

Opublikowano

Na 1 hostingu [serwerze] nie na 2 serwerach wy potraficie czytać... ale dzięki za chęci.

^^ Jak piszę o takich rzeczach jak 2 serwery na 1 hostingu to nie pisz mi jak idiota, że 2 światy... bo ja mógłbym zrobić coś podobnego do 2 serwerów, ale jest to już bardziej skomplikowane i nie daje takich efektów jak 2.

Jaki jest dobry i tani hosting..? :) Aktualnie mam na pukawce.. :)

A co kogo to obchodzi? Jak pytanie jest inne? [ Sam korzystam i polecam ]

A niektórzy to twg myślą? Zobaczcie co mam za sygne, o co was pytam i czy musicie nabijać posty głupimi odpowiedziami niezwiązanymi żadnym związkiem z moim pytaniem.

Ponawiam pytanie, ale dokładam kolejne takie jak:

Jak wyglądało by to z 2 lub więcej Ip, oraz jak bym musiał to zrobić z plikami z ftp na podział serwerów ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...