Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

IP serwera: mc.prostorm.net

Wersja: 1.7.4

Sloty: 100

Potwory: Tak

PvP: Tak

Lagi: 0

Nether: Tak  :)))

Drop: z kamienia

Exp: z potworków i z kamienia

Eventy: minimum raz na tydzień [zwykle w sobotę]

A teraz dodatkowe informacje...

Był sobie kiedyś taki mały serwer [1 września 2012 roku], który po kilku miesiącach postanowił być większym, i był drugi w Polsce, ale przyszło mu upaść, serwer bardzo lubił swoich graczy,

więc postanowił wstać ponownie, i zrobił to, serwer ma już duże doświadczenie i wie jak zrobić, żeby gracz był zadowolony, serwer robi event zwykle w sobotę o 17:00, ale robi też takie mniejsze eventy, każdy zawsze coś dostanie. Po wejściu na serwer trzeba się zarejestrować wpisując /register hasło 2xhasło. Serwer poleca napisać zaraz po zalogowaniu się /menu.

Serwer docenia ludzi, którzy pomagają mu przetrwać, ponieważ nie jest tani, nagradza ich rangą VIP lub SuperVIP. Można też kupić inne rzeczy. Wszystko jest opisane na stronie, którą stworzył serwer. Adres strony www jest taki sam jak adres serwera.  Serwer nie może doczekać się nowych graczy.

1377531174-U173186.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ch*#owy serwer nie polecam administrator (właściciel) banuje za reklamę której nikt nie zrobił i do tego ma swoja gildie która wymiata na serwerze czyli: rozdaje spawnery krów,creeperów,obsydian,robi im gildie z obsydianu fosę wszystko z gm nie polecam serwera lagi od czasu do czasu,administracja typowe dzieciaki nie rozumiem jak można grać na takim żałosnym serwerze nie mam zamiaru to kogoś obrazić tylko wyrażam swoja opinie, pewnie zaraz pan szanowny administrator lub ten gościu co napisał ten post wbije na mój profil i zacznie wyzywać moja każda reklamę, mój każdy post wiec mówię lagi są admini to dzieci, event 1 raz na 3 miesiące, właściciel prawie nigdy nie wbija na serwer, serwer typowo dla pieniędzy nie polecam.

~Krokodail

Opublikowano

To musiał mieć rację, nie zbanowałby, gdybyś nie reklamował, zapewne nie pasowało Ci coś -.-, w tym, ze dostałeś bana za tą reklamę.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...