Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CyckiMT2 [Medium]

Thexey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To trzeba zrobić:

• Ceny wszystkich itemów, ponieważ są zawyżone.
  • Dać do handlarzy eq +9.
  • Dodać handlarza-item co daje skille P.
  • Zwiększyć drop yang.
Opublikowano

Zapraszam do wypowiadania się tutaj

http://www.mpcforum.pl/topic/1152056-mediumhamachicyckimt2/

Jest to oficjalna prezka serwera

Ziomek bierzesz teksty z cool tekst i nazywasz się grafikiem. Nie no idę się potne, jak ty jesteś grafikiem to ja mogę być nawet Tuskiem...

Odpaliłeś kiedyś chociaż raz program do edycji typu Photoshop/Gimp lub może na twoim poziome pro elo paint? O Cinema4D nawet nie wspomnę, jeszcze kopiujesz z innych tematów i mówisz że twoje. Pokaż mi twoje jedno PSD lub co ty tam "kradniesz" i udowodnij że twoje. Napisać każdy może, a wiesz że za prawa autorskie też jest kara? :huh:

@anty W ile wbije max lvl? Truta tylko z ripa czy coś jeszcze?

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

trute mozesz dostac poprzez otworzenie szkatulki metina mozesz dostac wtedy szkatulke rozprowacza a z niej trute :) smieci nie dropia ze szkaty ripa wiec jest duza szansa a max lvl hmm sam nie wiem :P

Opublikowano

Proponował bym wgrać kilka ciekawszych questów. Między innymi skile na P. 

co do serwera Hard/Medium -  moim zdaniem najgorszy błąd. To jest hamachi, ja bym nie potrafił expić na tym serwerem z myślą iż mój czas poświęcony na expa może w każdej chwili pójść w błoto ponieważ serwer w każdej chwili może paść.

Skoro już tak twierdzicie że wytrzymacie i serwer jest naprawdę dobry, dlaczego nie kupicie chociażby tego VPS'a i nie postawicie go na nim ?.

Jaka jest moja propozycja?

Zmienić typ serwera na Easy.

Dodać parę ciekawych questów.

Zaoszczędzić na dedyka/VPS'a

UGBPHQ1B.png

Opublikowano

Skoro ten serwer taki dobry, lepszy niż nie jeden dedyk, to co stoi za przeszkoda, od wykupienia dedyka? Przecież zbijecie fortune jak to takie dobre..

Co do serwera expić na hamachi? ;o Jaki sens

Hamachi to tylko pvp takie moje zdanie. 

4zzt3n.png

Opublikowano

Skoro ten serwer taki dobry, lepszy niż nie jeden dedyk, to co stoi za przeszkoda, od wykupienia dedyka? Przecież zbijecie fortune jak to takie dobre..

Co do serwera expić na hamachi? ;o Jaki sens

Hamachi to tylko pvp takie moje zdanie. 

Expić lubię na hamakach jeżeli wbija się szybko czyt. max lvl w dzień/dwa na pierwszy rzut oka wygląda jak rain ;c Koniec ery derina lepiej sobie postawić na terenzo lepsze pliki i łatwo zedytować.

Opublikowano

Serwer ciągle ON sieci są od CyckiMT2-01 do CyckiMT2-15

Zapraszam i polecam :)

Sieci CyckiMT2-12/13/14/15 są praktycznie puste :)

Opublikowano

Tworzyć gotowca 2 tygodnie, ciekawe :D

Nie polecam, serwer gotowy, administracja dzieci.

• Poza tym serwer jest chyba OFF, więc prezentacja do kosza :^

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

Tworzyć gotowca 2 tygodnie, ciekawe :D

Nie polecam, serwer gotowy, administracja dzieci.

• Poza tym serwer jest chyba OFF, więc prezentacja do kosza :^

jak nawet na serwer nie wbiles wiec skad ta pewnosc ze administracja dzieci? :) jak mozna nie polecac skoro nawet sie nie sprawdzilo jak jest? na poczatek sprawdz pozniej sie wypowiedz ;)

Opublikowano

jak nawet na serwer nie wbiles wiec skad ta pewnosc ze administracja dzieci? :) jak mozna nie polecac skoro nawet sie nie sprawdzilo jak jest? na poczatek sprawdz pozniej sie wypowiedz ;)

No dobra- jasnowidzu, wytłumacz mi skąd wiesz, że nie wszedłem na ten serwer? ;)

Jeszcze raz, nie polecam. Kończę pisać w tym temacie.

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

poniewaz jasnowidzu na nim gram :) i spory czasu nikogo nie bylo tylko ja, wiec droga dedukcji mozna stwierdzic ze nie wbiles poniewaz te osoby ktore graly na nic takiego wogole sie nie skarzyly ;)

ps zeby nie bylo mam informacje ze pliki dalej sa edytowane dlatego tymczasowo jest wylaczony ;)

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...