Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer marzeń?

vesox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was bardzo serdecznie użytkowników Tibii MPCforum!

• Zwracam się do was o prośbę zrealizowania planu na rozbudowę silnika 7.4-7.6

• Widzę mało serwerów z takim protokołem ,więcej RL-MAP exp 2x-4x ,bez dodatków C++

• Myślicie o czymś podobnym tylko ,że np dodać "Fast Attack" o nieco wyższy od RL. 

• Jeżeli ma to być serwer prywatny to jak najbardziej szybkość bicia powinna być wyższa ,mi tego np brakuje w niektórych serwerach.

• Robienie run sd , uhy po 3xsztuki, exori vis ,mort ,flam uderzające 100% w cel, nie stojąc obok i ustawianie postaci tak żeby trafić..

Exp x3 - Skill x12 - Mlvl - 7x 

• Różdżki dla Sorca i Druida by granie nimi było bardziej przyjemne.. Burst i łuk dla Sorca i Druida ,kto jak woli ale można np zrobić wanda lub roda w postaci Bursta. 

• Exori hur , exori con trafiające w cel by knight przy sorcu i druidzie nie był biedny. 

• Wprowadzenie nowych broni np z lepszych wersji by był lepszy wybór.

• Pacc Free ,bo be pacca nikt nie gra.

• Train moinki AFK ? Bądź trenowanie na potworach by była ta pociecha i adrenalina by ktoś Cię nie ubił. 

• PVP-E? PVPm? 

♦PVPe - Po zabiciu 20% expa po zabiciu a może 10%,by była chęć do zabijania z RS?

♦PVPm - Pvp normalne bez expa za ludzi z PK-red-black?

Wszystkie Questy RL Tibii z największej wersji gry? 

• Coś dla ludzi co chcą grać razem "Dzielony Exp" ? 

premade

• I wiele wiele więcej mam pomysłów ,czekam na wasze sugestie ,krytyki ,wypowiedzi.. ! 

• A takowy serwer powstanie !

Wymarzony serwer dla was to jaki? Proszę o długie zdania

Pozdrawiam :D

Vesox.

Opublikowano

chętnie zagrał bym na takim ots (mam bota pod te protokoly ;D) lecz nie rozumiem troche po co jest ten temat ? jest on informacyjny poniewaz chciał byś sie dowiedzieć czego oczekuja gracze ?

Moim zdaniem nie ma sensu robic ots 7.4 czy 7.6 z questami pod najnowsza Tibie, ja osobiscie pogral bym na takim 7.4-7.6 z żywego zdarzenia z naprawionymi bledami i zbalansowanymi profesjami. Typ serwera pvp-e jakis exp za graczy aby mozna bylo sie warowac.

Na koniec chce życzyc Powodzenia w projekcie !

Opublikowano

Oczywiście temat też służy do waszych wypowiedzi ,jakiego oczekujecie. Na prawdę jestem zawzięty swoim projektem od dobrych 9msc.

Opublikowano

Grałbym, wkońcu jakiś ots który zachęciłby mnie do gry po 2 letniej przerwie .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...