Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack] Wanted59_New

amat0r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wrzuci ktos na innego downloada ?

plz

po co ? na samym dole strony jest POBIERZ taki szary przycisk i juz masz:P

Opublikowano

tak to dlaczego mi i nie tylko mi to wyskakuje ? i zrypales nam wr unistalowalem znow instalowalem i ciagle ten sam blad cannot get a file version txt co robic bardzo prosze o odpowiedz?

moze sciagnac z innego zrodla ???? plz pomocy

Opublikowano

zrobiles cos bo ja niemoge tez nic zrobic prosze pomuz !! :> gg 600313

musisz miec konto admina zeby dzial. jaki masz system ? jak masz viste to daj prawym i potem uruchom jak admin

Opublikowano

wyj.... go z tego forum bo tylko przez niego WR nie dziala od nowa instaluje i nic ped.. jeb.... zamknac temat @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Opublikowano

heh knur3k dzisiaj sie rejestrneles ? to ty pewno jestes amator i podudzasz ludzi zeby sciagali

s-08-13-564289.png
Opublikowano

dokladnie jakie programy?

mam Avast, Trans ID, Kalendarz xp, gg itp to moze byc wlaczone ?;>

Plz o szybka odp :]

@bedzie + ofc :>

przegladarki internetowe np IE Firefox itp

Opublikowano

Ty kurwa huju pierdolony co ty odpierdalasz szmaciazu kurwo dziwko pizdo szmato stara cie nie kocha to nie wyzywaj sie na innych cipo jebana podaj skype kidzie pierdolony ty huju jebany skurwielu ty hamie nie myty pizdo ban dla niego to skurwiel skurwysyn jebany ic sie lesz zjebusie albo wiecej sie ruhaj trondie jebany

Opublikowano

Coś mi tu śmierdzi zauważcie ze osoby, które chwalą tego haka maja po jednym poście pewnie sam sobie te konta porobił zasraniec;/

Opublikowano

Ty kurwa huju pierdolony co ty odpierdalasz szmaciazu kurwo dziwko pizdo szmato stara cie nie kocha to nie wyzywaj sie na innych cipo jebana podaj skype kidzie pierdolony ty huju jebany skurwielu ty hamie nie myty pizdo ban dla niego to skurwiel skurwysyn jebany ic sie lesz zjebusie albo wiecej sie ruhaj trondie jebany

ja?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...