Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 PL- początki

adam635

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, po długiej przerwie zacząłem grać na Androsie. Wbiłem juz 26 lvl, wszystkie misje zrobione(zaraz robie konia). I jak tak od zera mozna zarobic? Dobic 30 i ryby jesli tak to otwierac czy nie? Moze metiny? Jakie eq?

Opublikowano

Witam, jeśli ryby to sam zdecyduj, później będą do mnie pretensje, że straciłeś na tym :P Polecam Ci górnictwo szybko się na tym dorobisz jakiegoś eq. Metiny jak najbardziej ale to już po kilkunastogodzinnym zarobku na rybach/przetopach Ci radze. Eq no zależy czym grasz ale to standardowo zbroja na 34lv rib/fms/kozy/antyk, wiadomo hełmy na 21 +9 itp. Polecam Ci abyś zaczął już sobie Buffa robić, przyda Ci się taki z Błogiem na m3+ w dolinie czy tam gdzieś jak będziesz expił. Nie zaniedbuj biologa i skilli, pamiętaj o tym.

Opublikowano

Rybki dobra rzecz, jeszcze jak się FB wspomożesz.

Przestudiuj tego tuta:

http://www.mpcforum.pl/topic/801562-poczatki-na-globalnym-serwerze/

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Witam, po długiej przerwie zacząłem grać na Androsie. Wbiłem juz 26 lvl, wszystkie misje zrobione(zaraz robie konia). I jak tak od zera mozna zarobic? Dobic 30 i ryby jesli tak to otwierac czy nie? Moze metiny? Jakie eq?

Jak masz dużo czasu to mogę polecić właśnie łowienie, sprzedawanie ryb i małży w zależności czy

masz szczęście do otwierania ryb.

Potem jak kupisz jakieś EQ typu fajny FMS+9/RIB, zbrojka +8/+9

jakaś tarcza +7 i reszte EQ +7/+8 to polecam M2 na metkach i na bossach

jechać. Jak poświęcisz trochę czasu to można na tym bardzo dużo zarobić.

Opublikowano

Fish Boty banują teraz? I jak ktos zna ceny (Andros) rud, ryb, małży, pereł itp rzeczy ktore mozna zdobyc na niskim lvlu to moglby podac.

I co w koncu lepsze rudy czy ryby?

Edit: Buffa we wtorek zrobie

Opublikowano

Fish Boty banują teraz? I jak ktos zna ceny (Andros) rud, ryb, małży, pereł itp rzeczy ktore mozna zdobyc na niskim lvlu to moglby podac. I co w koncu lepsze rudy czy ryby? Edit: Buffa we wtorek zrobie

Banują i to nawet z automatu.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Ja Ci zamiast łowieniapolecam kopać rudy, jest z tego większa kasa. W m2 exp do 30. Na bo przydałby się bojowiec, przynajmniej 350 defa z silnym i ribek+9 śr. 20+.

Opublikowano

To jaki jest ten zarobek z rud?

Edit: Mam 2 kółka do 28, zrobiłem zwykłego konia i jednak gram bodym :D

Opublikowano

Kopanie rud to teraz najbardziej oplacalny sposob zarobku na Twoim lvl. Dropic to teraz nie ma sensu bo wszystko zajete jest, lowic tez nie bo strata czasu to jest i nie zawsze sie trafia malz a co dopiero perelka.

Eq to jakos nie ma duzego wyboru: zelak+9, jakies buty, wisior z pz-em, srebrna+9, 5katna+7/8/9,  no i jakis elegancki fms-ik, najlepiej sr 30+ kd+4 rzecz jasna. Na bo nie musisz zbytnio zmieniac eq, wbij tylko silne na jakis porzadny poziom i dobrze mozna expic. Zamiast expic w m2 to polecam Ci expienie do 35lvl na ez na dole kolo wejscia do groty wygnancow a potem isc na bo.

Pozdrawiam i zycze powodzenia, mam nadzieje, ze grasz na Wetarze:PP

Opublikowano

Nie no, jak zacząłem to będe grał. Szkoda tylko, że musze od zera. Eq mozna powiedziec, ze zadnego nie mam, tylko takie, zeby calego spota w m2 ogarniac. I nie wiem nawet jak na tego fmsa nazbierac.

Jaki dokładnie jest zarobek z tych rud?

Opublikowano

Dołączam się do pytania, jaki jest zarobek z tych rud ?

I czy odrazu po wydobyciu je sprzedawać? czy coś się z nimi robi xD ?

Opublikowano

Rudy przetapiacie u alchemika... Nie orientuje się w cenach gdzie gracie musicie sami posprawdzać ile stoi ebonit białe złote etc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...