Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mało FPS W Lolu

xantox1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

odkręciłeś śrubki na dole i na górze z tyłu obudowy ? 

<facepalm> Patrze z tylu komputera a tam naklejka z napisem AC-230V JAPIERD*** XDDDD . AC-230V Proszę.

Powiem Ci , jaki smak ma zdrada ,

Kłamstwo - otwórz drzwi , tam szatan .

Bagno - Wielu to odpowiada

Znaaam to - Nie tylko z Opowiadań !

Diox < 3

Opublikowano

to tylko informacja o napięciu wejściowym

nie jestem pewien ale to chyba iArena 

musisz otworzyć bok obudowy bo tam jest dokładnie napisane

jeżeli to faktycznie jest iArena lub jakiś inny zasilacz z czarnej listy to wymiana procesora nie będzie możliwa, bo zasilacz go nie utrzyma

1378331621-U719057.png

Opublikowano

tylko gdzie on go włoży jak kupi ? będzie mógł jedynie na szafie położyć i dalej nie bedzie mógł grać

obecnie ma płytye i procek na socket 775 a Ty w swoim geniuszu nawet nie sprawdziłeś i podałeś pierwszy lepszy procek na 1155

tu będzie konieczna wymiana płyty jeżeli autor chce zobaczyć duży przyrost wydajności

aby zobaczyć zasilacz musisz rozłożyć bok obudowy i zobaczyć co pisze na naklejce

@StudzeKisiel jeżeli masz tak doradzać to lepiej nic nie mów bo narażasz tylko ludzi na strate gotówki i nerwy 

Lol no co ty, podalem przyklad taniego procesora który bez problemu poradzi sobie z lolem, nie zeby go kupił ale brał na przyklad z tego, dobra nara.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Lol no co ty, podalem przyklad taniego procesora który bez problemu poradzi sobie z lolem, nie zeby go kupił ale brał na przyklad z tego, dobra nara.

A ja mialem zamiar go kupić...

to tylko informacja o napięciu wejściowym

nie jestem pewien ale to chyba iArena 

musisz otworzyć bok obudowy bo tam jest dokładnie napisane

jeżeli to faktycznie jest iArena lub jakiś inny zasilacz z czarnej listy to wymiana procesora nie będzie możliwa, bo zasilacz go nie utrzyma

No to co mam zrobić? Budżet mam max 200-250 zl . Nie wiecej a chce zeby mi tylko gry typu League Of Legends utrzymywaly się na pieprzonych 50-60 fpsach.

Diox < 3

Opublikowano

A ja mialem zamiar go kupić...

No to co mam zrobić? Budżet mam max 200-250 zl . Nie wiecej a chce zeby mi tylko gry typu League Of Legends utrzymywaly się na pieprzonych 50-60 fpsach.

Prosze Cie miales zamiar kupic go przez internet a masz problem z rozkreceniem obudowy. CIekawe jakbyś go zamontował.

Z takim zasilaczem nie opłaca sie nawet inwestować w cokolwiek. Jego też trzeba wymienic.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Prosze Cie miales zamiar kupic go przez internet a masz problem z rozkreceniem obudowy. CIekawe jakbyś go zamontował.

Z takim zasilaczem nie opłaca sie nawet inwestować w cokolwiek. Jego też trzeba wymienic.

Co ma Piernik do wiatraka? To że nie jestem nerdem i nie siedzę na komputerze 24/7 to nie moja wina . Jaka jest cena na jakis nie zgorszy zasilacz?

Diox < 3

Opublikowano

tani i dobry

http://techplanet.pl/produkty/zasilacze/corsair-vs-series-450w,35293.html

ew możesz kupić taki mocniejszy z większa ilością wtyczek na przyszłość 

http://www.morele.net/zasilacz-silentiumpc-deus-500w-psu-80plus-bronze-4xpeg-spc082-527959/

A same powyzsze zwieksza wydajnosc?

Diox < 3

Opublikowano

Jedyne co mogą zrobić to, że nie będzie spadków fps bo mają stabilną linię 12V

brałbym tego deus g1 500w ;) bedzie na przyszłość

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Jedyne co mogą zrobić to, że nie będzie spadków fps bo mają stabilną linię 12V

brałbym tego deus g1 500w ;) bedzie na przyszłość

No bo kiedy jest więcej efektów etc. To mi fpsy spadają do 20 czyli teraz czegoś takiego nie będzie ?

Diox < 3

Opublikowano

Nie powinny skakać tylko stabilnie sie utrzymywać, nie będzie to już wina zasilacza, który nie wyrabia a karty i procka.

Wyłącz cienie to powinno być jeszcze więcej ;) 

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Nie powinny skakać tylko stabilnie sie utrzymywać, nie będzie to już wina zasilacza, który nie wyrabia a karty i procka.

Wyłącz cienie to powinno być jeszcze więcej ;)

Cienie mam wylaczone wszystko na Very Low , Game Booster Wlaczony , Nie mam tapety , Stary wyglad kompozycyjny Windows XP , Defragmentacja tez byla i ****.....  A Nie oplacilo by mi się kupienie karty graficznej ? Jaką maksymalnie utrzyma?

Diox < 3

Opublikowano

Tego nie da sie stwierdzić, może paść już nawet przy twojej więc nie będe polecał czegokolwiek bo może pójść spięcie i spali sie cały komputer

zasilacz to priorytet 

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Napisz temat w dziale komputery. Bo tutaj rady są nietuzinkowo głupie, niektóre.

PC: AMD Ryzen R5 5600X 4.6GHz 1.125V  /\ SPC Fortis 3 /\ MSI B450 Tomahawk /\ 32GB Kingston Fury Renegade RGB 3600MHz CL16 /\ XFX RX 6800 SWFT319 16GB  /\ Lexar NM620 2TB + Kingston NV1 512GB + MX500 500GB /\ MSI MPG A850G /\ Genesis Irid 505 Black V2 /\  Acer XV272UPbmiiprzx "27" WQHD + IIyama x2483hsu-b1 "24" FHD /\ Win10 Pro
Mobilne: One+ 11 5G 16/256, Konsola: PS4 PRO CUH-7016B 1TB, PS3 Super Slim CECH4004A 320GB, PSP 2003 32GB SD, Steam Deck 2TB, Xbox One S TV: TCL C728 55" UHD VA 120hz
Muzyczny sprzęt: Asus Xonar DGX + HyperX Cloud Core + Creative Pebble X Plus, Diora WS354+Imago Acoustic ima 383 70W+Logitech Bluetooth, Soundcore Motion+, Soundcore Q30 ANC

Opublikowano

Tego nie da sie stwierdzić, może paść już nawet przy twojej więc nie będe polecał czegokolwiek bo może pójść spięcie i spali sie cały komputer

zasilacz to priorytet 

Wlasnie sie dowiedzialem , ze zasilacz byl wymieniany dawno temu bo się właśnie spalił ;D . Rozkrecilem kompa i zasilacz to : Ac-230V 4A 50Hz 

Model: 4Life 400HF

Diox < 3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...