Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2.PL - 3 pytania.

DJ D-VorT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam kilka pytań odnośnie globala, proszę o wypowiedzi ludzi którzy wiedzą coś na ten temat, każdy zbędny post report.

1. Czy Szaman Healer ma jakiś sens na PL'u w PvP? Na tym filmie co prawda z przed paru lat widać że nieźle mu szło, a chciał bym sobie tak pograć.

2. Jaki cheat na Kamermodzie jest widoczny w logach? Bo 4 dni temu dorobiłem się riba śr 45, eq +9 zagrałem przez 1h na tym koncie na kamerze mobber itd i tu ban :D. Co można używać?

3. Fishbot wykrywalny?

csyt2-signa.png

Opublikowano

1. Oczywiście. Healer na wysokich poziomach ciśnie bardzo ładnie.

2. Praktycznie każdy cheat w jakiś sposób "pozwala" Twojej postaci znaleźć się na liście zbanowanych.

3. Tak. Dosyć porządnie wyłapują boty pod tym względem.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Witam, oczywiście, że ma jeśli znasz dobrze te postać, poświęcisz jej odpowiednio dużo czasu i pieniędzy możesz być zadowolony. Według mnie każda postać jest dobra do pvp na swój sposób, oczywiście jeśli umie się odpowiednio grać. Co do cheatów i tym podobnych to niestety się nie mogę się wypowiedzieć ponieważ nie jestem zwolennikiem tego typu gry. Ale powiem Ci szczerze ze na dłuższą metę nawet jeżeli grasz naprawdę ostrożnie z cheatami to i tak w końcu dostaniesz bana. Wiem coś o tym, ponieważ znam osobę która ma w tym kilku letnie doświadczenie ;)

Opublikowano

1. Oczywiście. Healer na wysokich poziomach ciśnie bardzo ładnie.

2. Praktycznie każdy cheat w jakiś sposób "pozwala" Twojej postaci znaleźć się na liście zbanowanych.

3. Tak. Dosyć porządnie wyłapują boty pod tym względem.

3. Rozumiem że masz na myśli że GM'i spacerują i łapią rybaków na fishbocie. Chodzi mi tu dokładniej że mam metka odpalonego na fish'bocie będąc po prostu przy kompie, tzw. 2 metiny w oknie na 1 gram na 2 łowie i widzę czy GM mi na PW pisze.

csyt2-signa.png

Opublikowano

3. Rozumiem że masz na myśli że GM'i spacerują i łapią rybaków na fishbocie. Chodzi mi tu dokładniej że mam metka odpalonego na fish'bocie będąc po prostu przy kompie, tzw. 2 metiny w oknie na 1 gram na 2 łowie i widzę czy GM mi na PW pisze.

Teraz znaną metodą GMów jest to, że pozamienia się w jakieś moby, niedaleko Ciebie, zespawnuje jakiegoś moba, albo fajerwerki popuszcza i wtedy pisze Ci na pw co i jak zrobił, w jakiej kolejności itp.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Teraz znaną metodą GMów jest to, że pozamienia się w jakieś moby, niedaleko Ciebie, zespawnuje jakiegoś moba, albo fajerwerki popuszcza i wtedy pisze Ci na pw co i jak zrobił, w jakiej kolejności itp.

Teraz za fb bany lecą bez ingerencji gm'a...

Wypowiadasz się o PL a grałeś tam w przeciągu ostatniego miesiąca/dwóch  -.-

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Szaman heller jest dobry wtedy gdy ktoś ma mniej niż 50% na magie. Jeśli ktoś ma więcej.niż 70% to będzie bił po 700..

Za fb teraz bardzo szybko łapią, nie warto już łowić na fb tak jak kiedyś.

Opublikowano

Ewentualnie podchodzi i pisze nicki, kto nie odpisze jest glebiej sprawdzany, co do FB.

Healerem na poczatku sie ciezko gra, ale pozniej na wyzszym levelu na pewno jest wiele lepsza postacia, nie mialem przyjemnosci nigdy grac owa profesja, ale widze innych healerow.

A co do KM, masz wszystko napisane w logach, z czego sie logowales, co robiles w danym momencie etc, wiec jest to mozliwe. 

Najlepej nic nie uzywac, ewentualnie sameego mobbera od kamera.

Opublikowano

Chodzi mi healer tak do 50 lv nie mówię tu o pvp 70+.

Mobber jest wykrywalny? Bo tylko o niego mi właśnie chodzi. Nic innego oprócz tego nie potrzebuję, a widzę dużo 70+ którzy na tym jadą i bez bana są.

csyt2-signa.png

Opublikowano

Dawno nie grałem na plu ale moge powiedzieć, że healer jest naprawde dobra postacia na wysokim lvl robi cuda w pvp .

Jezeli kamer mod posiada bs to bs jest wykrywalny w logach ale to pewnie juz wiesz. 

FB zawsze był wykrywalny ale co to za problem zrobic 30 lv moba i lowic rybki na przypale xD ?

Opublikowano

Grałem na kamer modzie wakacji i do teraz gram i nie mam żadnego bana ;] a zbanowali mi juz ponad 30 kont z fb :) więc musisz się nie różnić od innych graczy, nie latać przez góry itp ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...