Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop do World of Tanks

NowAngeL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem zakochany w Laptopach wiec chciałbym dowiedzieć sie cos wiecej o laptopie na ktorym bym mógł zagrać w World of Tanks na maksymalnych detalach i rozdzielczosci 1366x768 . I teraz tak chciałbym byście mi znaleźli taki laptop zeby mozna było pograc tak jak wyżej do 2000 może byc tańszy

Z góry dziekuje. Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Witam jestem zakochany w Laptopach wiec chciałbym dowiedzieć sie cos wiecej o laptopie na ktorym bym mógł zagrać w World of Tanks na maksymalnych detalach i rozdzielczosci 1366x768 . I teraz tak chciałbym byście mi znaleźli taki laptop zeby mozna było pograc tak jak wyżej do 2000 może byc tańszy

Z góry dziekuje. Pozdrawiam ;)

To najlepiej znajdź dziewczyną i kup stacjonarnego kompa : )

Y580 to najtańsza pozycja pod gry. Ewentualnie coś z mocniejszymi GT z serii 7xx, ale o maksymalnych ustawieniach i płynnej grze zapomnij.

Opublikowano

No moze na maximum nie ale tak na medium zeby przy muzyce miec z 40-60 fps to moge liczyc przy tym Y580 ?

Ten Y580 jest drogi a ja chce do 2000 zł

Opublikowano

Za 2000zł to możesz mieć laptop do internetu. To nie komputer, laptopy do gier zaczynają się od 3000zł. Zastanów się czy nie mógłbyś kupić komputera, bo na pewno wyszło by Ci to na lepsze. 

4zzt3n.png

Opublikowano

Za 2000zł to możesz mieć laptop do internetu. To nie komputer, laptopy do gier zaczynają się od 3000zł. Zastanów się czy nie mógłbyś kupić komputera, bo na pewno wyszło by Ci to na lepsze. 

ja mam lapka za 40zł do neta w tym myszka za 15zł.

Top: Mam kompa za 4k (z 2011 czy tam 12) teoretycznie do gier i na średnich tnie. WoT jest bardzo niezoptymalizowaną grą i za 2k nie wiadomo czy na minimalnych pójdzie.

Tak jak mówili up, na kompie za 2k dużo więcej zdziałasz, spokojnie na średnich uciągnie, ale o lapku zapomnij. 

Opublikowano

ja mam lapka za 40zł do neta w tym myszka za 15zł.

Top: Mam kompa za 4k (z 2011 czy tam 12) teoretycznie do gier i na średnich tnie. WoT jest bardzo niezoptymalizowaną grą i za 2k nie wiadomo czy na minimalnych pójdzie.

Tak jak mówili up, na kompie za 2k dużo więcej zdziałasz, spokojnie na średnich uciągnie, ale o lapku zapomnij. 

Za 4k to w tej cenie był pewnie 6950 i 2500k, więc jak tnie to pewnie kupiłeś gotowca.

Opublikowano

Za 4k to w tej cenie był pewnie 6950 i 2500k, więc jak tnie to pewnie kupiłeś gotowca.

Ta... Della jakiegoś.

AntyWarn: Dozbieraj kasę i kup porządnego lapka do gier, lub kup kompa.

Opublikowano

Ta... Della jakiegoś.

AntyWarn: Dozbieraj kasę i kup porządnego lapka do gier, lub kup kompa.

Z Della do gier są tylko AlienWare, reszta nie służy do gier, więc ma najczęściej mocny procesor oraz wyjątkowo słabą kartę graficzną. Dlatego Ci się wszystko tnie : )

Nie ma co zbierać kasę, jak chce pograć za 2000 to PC, mobilne granie od 2,500 złotych a i tak będzie słabo.

Opublikowano

Wiesz sweet nie chce się wpierdzielać w konwersacje, ale od czego są używki?

Zawsze można skubnąć 280X używanego, do tego jakaś i5 4440, h81/b85, nowy zasilacz np. deus'a 8 gb ramu (używanego) i zestaw też będzie przyzwoity. Oczywiście nie wiadomo czy autorowi pasują używane części.

Tak wiem że miał to być laptop, ale nie brał bym nic innego oprócz alienware'za bo jak by się nie patrzeć to właśnie ich chłodzenie daje rade schładzać te potwory. Przystępna cena 10k zł.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...