Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ninja 75 gdzie expic

ConorMcGregor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gdzie expic ninja 75 lv ? Eq:

truta +6 sr 33% kd +4
skrzydla +9 sr 27 kd+4
stal +6 5b 2k pz  itd
buty 2k pz
naszyjnik 2k pz
ebo 9
srebrna 9
kolcza +9 5b

Probowalem cos expic w atlantydzie ale ciezko mi to idzie:/ gdzie polecacie?

Opublikowano

Witam, nie wiem jak stoisz z biologiem, skillami itp. Ale nawet jeśli nie najlepiej to powinieneś sobie dawać rade na golemach, jesteś daggerem? To polecam bez poli. Jeśli masz możliwość zakupienia lepszego eq to weź coś na grote, strzały i do pż, blok (wiesz pewnie sam co trzeba). Buff około 35% powinien wystarczyć do tego jakieś rosy by się przydały. Ewentualnie możesz też spróbować w red lesie, ale myślę, że na golemach powinieneś szybciej się wyexpić. Do tego 80lv w miarę szybko będzie tam leciał exp, jeśli możesz to weź dodatkowo PD z IS. Jeszcze co do tego eq, wydaje mi się, że nie muszę Ci opisywać jakie by było najlepsze, ale jeżeli chcesz się upewnić to napisz a wszystko Ci dokładnie opisze.

Opublikowano

Jakiegoś bufka 75 skile m6+ załatw.

Następnie branse,kolce,helm,tarcze z bonami na diably (atlantyda) - maske na 60 bo blok ma.

Fenki bądź Qlina z hp,omdlenie bądź hp strzaly to samo neck i próbuj nożami w grocie ;)

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Musisz ogarnąć porządnego buffa, wybonuj odpowiednio eq i ciśnij na av.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...