Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Umiejętności aegisa w goliathu...

wojtrix123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio, kiedy miałem wylot z klanem na mmo, to zobaczyłem że gościu z goliathem ma... umiejętności aegisa?! Biłem go, miał chyba z 30% hp i zrzucił ten mechanizm, co naprawia statek i dostawał +20k hp... Jak takie coś zrobić ? Pytałem sie kolegi to on mi coś tam zaczął pisać o jakichś fixing potion czy coś takiego i nie ogarniałem za bardzo :D Jak by ktoś mógł wytłumaczyć to bardzo prosze. Będą lajki :)

Opublikowano

Może był w grupie i kolega Aegisem na niewidce podleciał i mu zrzucił Urządzenie Naprawiające

tak tylko jak jestes na niewidzie i użyjesz jakichś umiejętności to automatycznie z niej wyskakujesz

Opublikowano

tak tylko jak jestes na niewidzie i użyjesz jakichś umiejętności to automatycznie z niej wyskakujesz

A no chyba, że tak, to w takim razie nie mam pojęcia. Jak coś się dowiem to zaraz napiszę.

Pomogłem? Daj LIKE

Opublikowano

Ale jak by petem repal to nie mogl by go nikt bic. Jedynie ze Ci uciekl na kawalek ze go nie siegales i zalozyl kraba czy cos i sie repal..

Ale jak by petem repal to nie mogl by go nikt bic. Jedynie ze Ci uciekl na kawalek ze go nie siegales i zalozyl kraba czy cos i sie repal..

Opublikowano

Właśnie nie, stał i się nie ruszał i zrzucił to urządzenie, a Pet'a miał wyłączonego... A formacje dronów to serce miał. Nie pierwszy raz takie coś widziałem, mój kolega który ma diminishera (design xD) miał umiejętności tego banana (żółty design, nie pamiętam jak on sie nazywa), zapytałbym się go, ale już chyba w to nie gra, a na dodatek jest chyba z Bułgarii :p

Opublikowano

Jeżeli użyjesz : regeneracja HP ,Naprawa osłony  to tracisz niewidkę .Natomiast urządzenie naprawiające tzw . "bojka" nie zrzuca z Cb niewidki .Czyli tak jak kolega wyżej napisał mógł mieć obok siebie aegisa który puścił mu tą bojkę .

POZYCJA W RANKINGU: 79    POZIOM GRACZA: 22      FIRMA: MMO     CZŁONEK OD: 08-03-2008

KONIEC GRY-2014 :)

Opublikowano

No właśnie nie, nie był w grupie, sam bił dk na 2-7 nikogo nie było obok niego. (oprócz mnie i mojego kolegi, który był ze mną w grupie.)

@ 2x up Nie, bo najpierw go raz ubliśmy, później sie zrespił przy portalu, naprawił sie, poleciał po dk, zaczeliśmy go bić i zrzucił to coś...

Opublikowano

Nie wyrzuca z niewidki jak rzuca sie bojke tylko jak dorzuca sie hp lub oslone ;)

zloty1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...