Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

D3D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Slyszałem, że ostatnia aktualizacja HS'a blokuje używania haków typu D3D... Czy to już koniec z hakami typu D3D? Może coś o tym wiecie? Piszcie!

Opublikowano

Slyszałem, że ostatnia aktualizacja HS'a blokuje używania haków typu D3D... Czy to już koniec z hakami typu D3D? Może coś o tym wiecie? Piszcie!

Witam, wiem tylko tyle że D3D działa i bedzie działał, zablokowane na stałe jest anty kick .

veteran961.png

8a9c600bfd6c4df69ecd040.gif

e65039f3c3ca42118c087e6c27150d6a.0.gif

Opublikowano

Sora :P

2x@UP

Jak ktoś mi mówi że mam WH to ja mówi że mam jeszcze aimbota i co z tego?

@TOPIC

Te haki co było po prostu nie działają, niedługo będą nowe...

23400149.jpg
Opublikowano

Blokada D3D chyba bym popełnił samobójstwo. Nie wiem kto ci coś takiego powiedział lub gdzie to wyczytałeś, ale zmień źródło bo błądzisz. <_<

@down:

Już dziś raczej nie... Ale przez weekend na pewno ktoś zrobi :rolleyes:

4rk4n01d.jpg

Pomogłem? Chcesz mi się odwdzięczyć? Daj + lub 5, jest jeszcze jedna opcja - Przeczytaj ponownie regulamin.

Braciak:

x4lvinx1212.jpg

Opublikowano

Sora :P

2x@UP

Jak ktoś mi mówi że mam WH to ja mówi że mam jeszcze aimbota i co z tego?

@TOPIC

Te haki co było po prostu nie działają, niedługo będą nowe...

Ciekawe kiedy beda watpie zeby byly dzisiaj

Opublikowano

Witam, wiem tylko tyle że D3D działa i bedzie działał, zablokowane na stałe jest anty kick .

anty był już kiedyś zablokowany i po jakimś czasie powrócił jedyne co jest na ZAWSZE ZPATcHOWANE TO WKLEJKI!

Opublikowano

@2xUP

Nie da rady :P

Blokada D3D chyba bym popełnił samobójstwo

chyba powinieneś się zbadać :P

23400149.jpg
Opublikowano

ktos mowi,ze konie hackow, ktos inny, ze adresy nie do odnalezienia... napewno znajdzie sie ktos kto siadzie przed kompem i zrobi hacka :) nie robcie takich tematow bo tworzy sie tylko spam

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

ktos mowi,ze konie hackow, ktos inny, ze adresy nie do odnalezienia... napewno znajdzie sie ktos kto siadzie przed kompem i zrobi hacka :) nie robcie takich tematow bo tworzy sie tylko spam

Adresy są podpięte ...

Brakuje jeszcze tylko ochotnika,

który chciał by zrobić tego hack'a ... :P

@Topic - D3D było, jest, i będzie (miejmy taką nadzieje) ... :P

Opublikowano

Adresy są podpięte ...

Brakuje jeszcze tylko ochotnika,

który chciał by zrobić tego hack'a ... :P

@Topic - D3D było, jest, i będzie (miejmy taką nadzieje) ... :P

Prawda jest taka ze all na tym forum nie robia hack a jak robia to jakies do bani a reszta kopiuje z innych forow i dlatego nie ma na tym forum jeszcze bo nie ma na innych pozdro :)

Opublikowano

Gdyby znalazł się ktoś chętny do pomocy przez komunikatory (help na bieżąco), to bym się sam za to wziął. Chęci i czas mam tylko nie potrafię... Jestem za cienki w uszach do tego. :lol:

@Topic: Temat wyczerpany do zamknięcia. Każdy nowy post to spam... <_<

4rk4n01d.jpg

Pomogłem? Chcesz mi się odwdzięczyć? Daj + lub 5, jest jeszcze jedna opcja - Przeczytaj ponownie regulamin.

Braciak:

x4lvinx1212.jpg