Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WoT] Nielegalne mody

spisero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Całkiem możliwe że wiele osób mnie oleje, nie będzie chciała nawet czytać. Ale, ale, pomalutku. 

Chodzi mi o poinformowanie wszystkich o nielegalnych modach. Wargaming ( nie wiem dokładnie gdzie ), ale poinformował jakie to są nielegalne mody. Na całe nasze szczęście, na naszym EU serwerze nie ma jakichkolwiek programów do ich wykrywania. Nie ma też "WBUDOWANYCH" wykrywaczy w naszej grze. Na początku sam instalowałem na innym kompie, na koncie syna. I wiecie co? Nic. Zero. Żadnego permanentnego bana. Tak więc jak posiadacie jakieś linki, dawajcie je tu. 

Mój ulubieniec z nielegalnych modów. SpeedTree.

http://dwn.wow-clear.ru/ubiraem-krony-derevev.7z

Skanik pliku:

https://www.virustotal.com/pl/file/d73fd8c3d5a17642c21f1d352655359e5d533d71aa42aaae6dc70597a3e6ac29/analysis/
Opublikowano

Prosiłem o skan modów ;) ściągnij je i przeskanuj.

Edit:

SpeedTree był już, gdybyś miał to też daj inne:

Laserowe celowniki, smugi wydłużone itp.

Opublikowano

mod bijacy wszystko inne nazywa sie WarPack  , czy jest nielegalny tego niewiem , napewno powinien byc , kosztuje 300 rubli miesiecznie (ok 30pln) i dziala tylko gdy mamy konto premium (czyli zapewne WG ma w tym swoj udzial) 

co mod (bot , cheat) potrafi odsylam do google lub na Domina . Teraz ze wzgledu na prace nie gram w WoT`a ale po powrocie zamierzam zakupic to gowno , bardziej z ciekawosci niz checi bycia "Pro" 

POZEGNANIE ZWOT I REST ... I POWROT

Opublikowano

mod bijacy wszystko inne nazywa sie WarPack  , czy jest nielegalny tego niewiem , napewno powinien byc , kosztuje 300 rubli miesiecznie (ok 30pln) i dziala tylko gdy mamy konto premium (czyli zapewne WG ma w tym swoj udzial) 

co mod (bot , cheat) potrafi odsylam do google lub na Domina . Teraz ze wzgledu na prace nie gram w WoT`a ale po powrocie zamierzam zakupic to gowno , bardziej z ciekawosci niz checi bycia "Pro" 

Ta WarPack jest nielegalny, ale podejrzane jest to, że trzeba mieć konto premium. Nie raz widziałem go w akcji i trzeba przyznać, że gdyby trafił na mojego tate to był go rozwalił bez problemu (Sorry, gracz afk by go rozwalił).

Wie on co to weak spot i wie gdzie one leżą we wszystkich czołgach. Czasem ma problemu gdy napotka na jakąś przeszkodę, np. wrak czołgu, ale potrafi cobie poradzić. Zwykle, ten co z niego korzysta ma effi w okolicach 600.

Jednak z 2 strony jest szansa na bana i nie ma przyjemności z gry.

Edit:

http://www.mpcforum.pl/topic/1147894-trainerpokazukryj-roslinnosc-0811/

Tu jest lepsze, ponieważ w Twoim nie da się włączyć krzewów ;/ Wstawisz inne nielegalne mody, bo jak nie, to ten temat nie ma sensu :/

• 1 miesiąc temu...
  • Biter. zmienił(a) tytuł na [WoT] Nielegalne mody

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...