Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wspólna gra

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam jak w temacie szukam znajomkow go hs z polandi bo niestety porzez brak czatu ciezko jest takowych spotkac w samej grze.moj tag to Timon#1869

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

szukam osoby z ranga Legenda w sezonie 19 (October) lub wczesniejszych nie odbiegajacych od mety z umiejetnosciami wbicia kolejnej Legendy

przydalby mi sie coaching lub boost oczywiscie platny przez jakis portal aukcyjny albo za darmo jezeli chodza jeszcze tacy ludzie

server NA

Acey #2242

lub PW, wyslijcie skype - 

518831445005751729602.png

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Szukam ziomeczka dobrze znającego się na grze z którym będę mógł testować nowe decki.

Chodzi mi o kogoś kto będzie w stanie wytknąć mi każdy błąd jaki popełnię podczas gry na skype.

Pod koniec sezonu miałem rangę 10, w tym sezonie jeszcze nie zabrałem się za rankedy ponieważ kombinuję sobie jakiś dobry deck na ranki.

Przygody mam zrobione wszystkie i nawet sporo kart. Nie lubię grać meta deckami którymi grają wszyscy. Gardzę pospolitymi deckami z internetu.

Zawsze kombinuję nad zrobieniem własnego, oryginalnego decku który rozwali obecną metę.

W zamian oferuję to samo czego oczekuję.

Mam 20 lat i własne życie więc jeśli nie masz mutacji i skończonych 17 lat odpuść sobie dodawanie mnie.

InUter0#2624

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

abbadon#2926

Cytat

That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons even death may die.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Omerta #21964 Dodawać do znajomych bo nie zawsze jestem online :)

RPK RAZEM PONAD KILO

• Aive zmienił(a) tytuł na Wspólna gra
  • Aive odpiął/ęła ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...