Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakim skryptem da się carrowac rankedy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na czym polaga skrypt Can i die? i czy się opłaca kupować cassiopeie dla tego skryptu jakcass?

Jestem w silver V i chciałbym się wybić do złota

Savves_eune_121_1_logo.png

Opublikowano

Can i die oblicza maxymalny dmg jaki w ciebie mogą wcisnąć przeciwnicy. Co do JakCass to moim zdaniem opłaca się dla niego kupić cassio. Ponadto gdy kupicie vipa będziecie ją mieli a na cassio są najlepsze vip skrypty. Sorry jeśli było by nieczytelnie bo piszę z telefonu.

Opublikowano

Jeżeli da radę to mógłbym prosić o linki do tych skryptów 2? Bo nie mogę zbytnio znaleźć na forum BoL'a ;/

Opublikowano

Mózgiem... 

@bol JEST ŚWIETNY! SAME PROSY NIM GRAJĄ

Spacja na ryzu i katarinie

Nie wiesz jaki skład zrobić w FUT? Zapraszam na PW.

Opublikowano

o tym coś czytałem ale 100 euro za skrypta?

Uwierz że jest warte... Z evadee nawet gdy na ryj leci Ci 10skillshotów on znajdzie martwy punkt w którym nie dostaniesz dmg. Co do Cass Whooping masz tam chyba ze trzy jak nie więcej exploity, z tym skryptem jakieś 98% ranketów win :P

bol bedzie we wtorek 25/02

18/02*

Opublikowano

Sam scrypt nie wystarczy.. jak jesteś idiotą to i scrypt za 100 euro nie pomoże;]

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

"scrypt" tak, tobie na 100 % nie pomoże "idioto" :).

@top

DatYasuo

Katarina combo

VMA

SAC

MMA

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Evadeee jest VIP-only. Nawet gdybyś kupił to i tak nie odpalisz - Evadeee używa pakietów do dodgowania/wykrywania skillshotów (FOW).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...