Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nick

Simpan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, zawsze miałem trudności z "utworzeniem" nicku. I zwracam się o was do pomoc. Dlaczego ? Bo chcę mieć już normalny nick i łatwy do zapamiętania jak i także do wymówienia. Więc spotkałem w grze 2 fajne nicki w moim stylu, oto one : Smys, Seenam. Nicki te są bardzo fajne i próbowałem coś wymyśleć podobnego i wymyśliłem Simpan, jednak po długim zastanowieniu nie chciałem już wkółko siedzieć i myśleć nad nickami i go sobie wziołem, lecz na drugi dzień myślałem i chcę go jednak zmienić. Nie chcę tych nicków graczy wspak(czytane,pisane od tyłu). Chcę żeby nick zaczynał się na litere S.

Piszcie swoje propozycje, mam nadzieje że zrozumieliście o co mi chodzi : D.

Tak wiem że pewnie niektórzy z was  napiszą że jestem niekreatywny i że nie mam wyobraźni o.O.

Liczę na waszą pomoc do dzieła !

Opublikowano

Tak wiem że pewnie niektórzy z was  napiszą że jestem niekreatywny i że nie mam wyobraźni o.O.

Jesteś niekreatywny i nie masz wyobraźni.

Szympans, Shrek, SimpanSzmato.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Hahahahahahahahahahahahahah, co za "Ludz" rzal.pl ^^

Sexista, Sexowny, Sexik, Szympanso, Szympans :)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Co to znaczy wziołem?

@top

Wejdź na strone z generatorem nicków, wygeneruj sobie jakiś i już.. Mi wygenerowało Rhid, takiego używam w hearthstone i mi się podoba

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Siema, nie wiem w ogóle po co ja tu proszę o nick podałem Simpan i już został zajęty na niektórych stronach ;/ I tak jak te nicki podajecie to zostaną zajęte, a i tak mam już nowy nick raczej go tu nie podam = )

Opublikowano

Sperma, Smród, Siurak, Siki, Smalec, Schabowy, SocksWithSandals (prawdziwy polski nick) .

67726388604270515055.jpg

46910951821534372332.gif

Jeżeli Ci pomogłem LIKE!

Opublikowano

Sperma, Smród, Siurak, Siki, Smalec, Schabowy, SocksWithSandals (prawdziwy polski nick) .

Po co piszesz ? Już nie chce -.-

A sperma itp. chcesz to se daj taki nick.

Opublikowano

Niektóre mniej znane firmy mają fajne nazwy.

Możesz również posłużyć się swoim imieniem i nazwiskiem od tyłu, albo przezwiskiem które używasz w realu.

Dużo też jest generatorów nicków, wystarczy poszukać w google :3

Demonia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...