Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 PL problem

adam635

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam taki problem (tym razem na nowym komputerze) Zaczne od tego, ze wszystko mi dobrze dziala (Gram League of legends, call of duty mw3 ) Gram w metia i gdy ide, to postac zatrzymuje sie, moze na 1-2 sec po czym sie odlaguje i jest dobrze. mam tak co jakies 5 minut, jak to naprawic?

Opublikowano

Przypadkowy losowy bug...

Specyfikacje komputera, system operacyjny etc bys podal ... ;)

To tak jak by powiedziec: "Ala ma psa. Ile razy trynkiewicz przelecial ale?"

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Windows 7, procek Intel Pentium dwurdzeniowy 2,9Ghz , 8 GB RAM. Na 100% to nie jest wina specyfikacji. komputera. Kiedys gralem w metina, przy pelnym placu, na Full HD z najmniejszą mgłą żadnych lagów nie było.

Opublikowano

Te lagi zdarzają się co 5 minut, czy może akurat wchodzisz do miasta albo expisz czy coś?

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...