Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyszukiwarka serwerów.

WojciechGawin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukałem na tym forum tematu podobnego do mojego, jednak nie znalazłem takowego nawet na google. Dlaczego mój CS wyszukuje serwery... Ale tylko 4 na dd2? albo jak usunę wszystkie filtry, na czysto wyszukuje to 19? Dodam, że miałem kiedyś normalną wyszukiwarkę, do momentu aż nie wkroczyłem na jakiś serwer CS Boobs, który był polski, jeśli to coś ma zmienić. Od tego momentu nie mogę grać z botami, bo nie dołączam do żadnych teamów, jest ten widok z kamer i nic się nie dzieje. A niedawno było wszystko dobrze. Do tego nagle lista serwerów z 400+ zmieniła się na 19. Usuwałem CSa, masterserversy, itp wgrywałem patche 32 23 wszystko i gówno....

Opublikowano

Problem pojawił się po wgraniu nowego csa?...

Miałem również podobny problem, zmieniłem csa na cs z 2014 roku i wszystko śmiga, ale na patchu v23 powinno być ok

W sumie, możesz ściągnąć plik MasterServers.vdf

Wrzucasz go do swojego csa platform -> config

Powinno chodzić

Zapraszam na JailBreak do wspólnej zabawy, im nas więcej tym większa zabawa !

Kiedyś za moim pośrednictwem startowały najlepsze nocki jailbreak, na serwerze cs-soplica ! Teraz mam swój serwer, na który was zapraszam. Dnia 5.04.15r. o godz. 01:00 odbędzie się Noc Jailbreak ! Zapisy na Forum (dział jailbreak -> sprawy serwera - Zapisz się, startujemy o 01:00 !

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

Opublikowano

Proponuję wgrać Counter Strike 1.6 by Lukasz i go Aktualizować do wersji v48 ;) Ja mam tak i mi wszystko ładnie wyskakuje :3

szustyskill.png

Gość szanio22
Opublikowano

@UP CS by Lukasz to g*wno

Kup sobie steam lub ściągnij innego cs'a np by Digitalzone czy coś takiego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...