Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DiceBot

Kodziak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

na chu!, jak jest za darmo na ich stronie ?

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

@up

czasami się crashuje i nie wydaje, straszne mi rzeczy, jeżeli naprawdę płaczesz o to, to kup z bluebot.cba.pl

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Dice Script by Eli - więc na poziomie

http://speedy.sh/MtPnA/D120GHLW.xml 

- nie daje skanu bo ty plik .xml

Oczywiście skrypt do ibota, download do cracka masz w moim temacie.

Żeby poprawnie działał musisz mieć biblioteki ( sirmate, garkstar - jakoś tak :D )

Dodam, że ten skrypt kosztuje 35$ lub 5kk ;)

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

Co do tych skryptów mam na ibota obydwa, moge udostępnić za darmo, a wgl. to na forum obowiązuje zakaz handlu.

sybga.png

Opublikowano

również prosiłbym o refresh do xml :D

Lenovo Y50-70 | I7 -7420HQ | GTX 960 | 8GB | 512SSD 

Potrzebujesz Grafika ? Pisz na priv :) 

Opublikowano

szkoda tylko że nie działa podchodzę rzucam hajsy , i nie zabiera. Nic nie robi tylko stoi i spamuje na chacie gry. :D Nie bawię się już w takie rzeczy ale dzięki za chęci :)

Lenovo Y50-70 | I7 -7420HQ | GTX 960 | 8GB | 512SSD 

Potrzebujesz Grafika ? Pisz na priv :) 

Opublikowano

szkoda tylko że nie działa podchodzę rzucam hajsy , i nie zabiera. Nic nie robi tylko stoi i spamuje na chacie gry. :D Nie bawię się już w takie rzeczy ale dzięki za chęci :)

Masz bibilioteki ? Sirmate i jakaś na literkę g są potrzebne.

sybga.png

Opublikowano

[*]You can't minimalize Tibia (Tibia doesn't have to be focued, but can't be minimalized)

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...