Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto wracać na PL'a?

KaPi666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, Chciałem się sowiedzieć czy warto jest wracać na PL'a..

Bardzo dawno grałem w Metina. Był to bodajże rok 2011. Kiedy ogólnie nie wiedziałem o co chodzi w tej grze. Przestałem w nią grać. Pewnego dnia gdy wędrowałem po różnych tsach. Napotkałem dwóch starych przyjaciół. Greena i jednej osoby której nie pamiętam już. Pokazali mi oni serwer DivineWorld S2, Grałem wtedy Surą BM oraz Smokiem. Moja gra zakończyła się na 180 lv. Gdy nie chciałem już grać. nie widziałem osób od paru lat. Poznałem wiele nowych osób, I to na CamerionMT2, I to na XenoxMT2 2 grupy, xXGIbona, Kipera, CrazySoulander, In4Vo, i wiele wiele innych... Poznałem także serwer AnimeMT2 - Podróba Serwera Kolegi B. Poznałem serwer B.pl (Nie wiedziałem o sporze dotyczącym FuBu i Małysza). Potem poznałem serwer Ravia.eu oraz IsAmUxPompa. Następnie poznałem Łubu Dubu Je*ać Fubu, I tak zostałem anty fanem FuBu (Kiedyś go uwielbiałem :P). Poznałem też kolejną grupkę. Grających na Netharia.pl (Przyjemna gra 90 os. online), Następnie zacząłem grać na Laneris.pl. ALe gra mi się tam znudziła. I tak o to tą historią przestałem grać na privach, Mam na oku serwer byłego pracownika Metin2 SG World of Metin2 (GA Shogun). Ale niestety nic mnie nie przekonuje.

A teraz po długiej długiej i wyczerpującej historii mej gry na metin2, Chcę zadać wam pytanie. Co o tym myślicie aby od nowa zacząć grę w Metin2,PL? Wiele osób mnie namwiało. Chodź na Argentusa chodź na xenoxa etc. Metin2.US itd. Czy warto wracać na PL'a?

Opublikowano

Nie warto wracać, jest pełno noobów po 10-12 lat którzy albo spamią, albo ksują, szkoda słów czasami <_< .

:)

Opublikowano

proponuje metin2 sg - metin2 pl to gowno

Czyli mówisz że :

Metin2.pl

Ale : 

Metin2.us

Metin2.sg / World of Metin2 To dobry wybór?

Opublikowano

Czyli mówisz że :

Metin2.pl

Ale : 

Metin2.us

Metin2.sg / World of Metin2 To dobry wybór?

US nie, bo go już nie ma. Większość przeniosła postacie na SG albo globala gf, którego własnie będą zamykać.

World Of Metin to już nieee, na samym starcie polska gildia była topowa, i już nikt z nas tam nie gra. Przekręty, Shogun i jego kumple z full eq na  starcie ;p aczkolwiek było fajnie. Polecam sg

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Na Metin2, już bym nie wracał.

Rok temu wróciłem i żałowałem swojego straconego czasu, wszędzie boty latały na swoich drop hackach, szukaczy metinów, powiększone dmg, nie szło pod żadnym punktem zaatakować metina, żeby sobie coś zarobić. Wiadomo, nie chcesz wydawać, to musisz sporo sam dropić, ale nie idzie dropić bo lata pełno botów. To już nie ten sam metin, co na samym początku.

Zapraszam na JailBreak do wspólnej zabawy, im nas więcej tym większa zabawa !

Kiedyś za moim pośrednictwem startowały najlepsze nocki jailbreak, na serwerze cs-soplica ! Teraz mam swój serwer, na który was zapraszam. Dnia 5.04.15r. o godz. 01:00 odbędzie się Noc Jailbreak ! Zapisy na Forum (dział jailbreak -> sprawy serwera - Zapisz się, startujemy o 01:00 !

b_350_20_692108_381007_FFFFFF_000000.png

Opublikowano

Nie polecam metin2.pl, dlaczego?:

- Pełno dzieci
- Ortografia 5+ (Taki joke)
- Dużo "botów", tzn. expboty
- Dużo ludzi (nie da się expić, ksucie i chamstwo)
- PL przeterminowany! Privy tylko teraz są na topie.

Opublikowano

Jeśli chcesz grać, lepiej wybierz jakiś prywatny serwer.

PL coraz bardziej się sypie, ale z drugiej strony masz małą gwarancję, że nie padnie z dnia na dzień.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Na PL`a zawsze oplaca sie wracac. Jest to najstabilniejszy i najciekawszy serwer jaki jest dostepny. Eq na PL´u sie robi dlugo i na tym polega cala zabawa, co Ci z tego, jak zrobisz w tydzien Eq i potem nic nie bedziesz mial do roboty

Opublikowano

Liczba graczy na plu spada,spada i spada...

Moze na ta chwile gra duzo osob , ale gra 2 razy mniej niz po samym laczeniu wiec nie dlugo bd sie robily pustki.

Nie warto wracac a szczegolnie zaczynac od nowa.

Opublikowano

Na pl bym nie wracał. Gra od początku bez żadnego wkładu finansowego to porażka, czasy kiedy za jedną aure miałeś jeden fajny item już się skończyły. Właściwie czasy gdzie większość itemów była coś warta. O ile mi dobrze wiadomo to został zmniejszony drop kamieni duchowych(nie gdzieś teraz lecz już dawno i uwierz mi coś w tym jest bo osobiście przez 2-3 tygodnie 1-2h dziennie biłem metki 55 bodym 55 i żadnego kamola. Może to pech.) Sądze że dużo lepiej Ci będzie jak pójdziesz na dobrego harda czyli tak jak np Ravia o której wspomniałeś. Pozdrawiam

Gość szanio22
Opublikowano

Na Metin2, już bym nie wracał.

Rok temu wróciłem i żałowałem swojego straconego czasu, wszędzie boty latały na swoich drop hackach, szukaczy metinów, powiększone dmg, nie szło pod żadnym punktem zaatakować metina, żeby sobie coś zarobić. Wiadomo, nie chcesz wydawać, to musisz sporo sam dropić, ale nie idzie dropić bo lata pełno botów. To już nie ten sam metin, co na samym początku.

DH już nie działa na PL ladna bajeczka
Opublikowano

DH już nie działa na PL ladna bajeczka

Wszystko dziala i bedzie dzialac, myslisz ze taki dh jest opublikowany dla kazdego? Moze 5-10 osob go ma ;)

je0o.png

Opublikowano

Na pl'u opłaca się grać. Jeśli umiesz to szybko się dorobisz, ludzi jest całkiem sporo. Oczywiście połowa eventów gf jest do kitu, ale i tak warto pograć.

Gość szanio22
Opublikowano

Jeśli umiesz zdobywać eq i masz duzo czasu to wracaj ale jak Ci się nie chce poświęcić czas na drop to polecam Virtualmt2

Opublikowano

Po fuzji podobno zrobiło się ciekawie, ja jednak znowu się przerzuciłem na privy. Polecam śledzić publikacje oraz zapowiedzi, a na pewno znajdziesz coś odpowiedniego dla siebie ;)

2EqjnQN.png

~Veltrox.pl~ on work!

Opublikowano

Warto zawsze jest, przypomnieć sobie ten cięzki exp coś pięknego, sam mam plan wracać po 4 letniej podróży po prywatnych serwerach.

Opublikowano

Ja osobiście nie polecam. Administracja nie ogarnięta. Miałem postać 30 lv eq słabe ale miałem wilka na 400h. Raz wchodze patrze a tu napis "Twoje konto zostało zablokowane". Napisałem do supportu, a tam mi że konto sam skasowałem.

pzdr Kuba

Opublikowano

Nie warto wracać, jest pełno noobów po 10-12 lat którzy albo spamią, albo ksują, szkoda słów czasami <_< .

Dokładnie.

Według mnie tak samo nie opłaca się wracać.

Ostatnio też dużo kradzieży jest, słyszalem tak :P

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...