Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wgrać najnowszą wersje Biosu w Asus K50IE

MałaAmy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en&p=3&s=188&m=K50IE&os=30&hashedid=W85E2qRnJ52pnZwM

- tu jest link pytam się jak mam to wgrać pewnie jestem że muszę zmienić ponieważ parametry mam pod lol full a na niskich mi chodzi więc sądzę że to bios więc pytam co mam zrobić po kolei krok po korku ponieważ 1 raz to będę robiła  dziękuje za pomoc całuski :)

Opublikowano

a potrzebna ci w ogóle ? wiesz jaka jest wersja aktualnie?

bios nie ma nic wspólnego z działaniem gier czy systemu więc odpuść sobie bo nic nie poprawisz

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

a potrzebna ci w ogóle ? wiesz jaka jest wersja aktualnie?

bios nie ma nic wspólnego z działaniem gier czy systemu więc odpuść sobie bo nic nie poprawisz

2010.01.11  update :9 najstarsza od noswosci bo nie zmieniałam aktualna i dopracowana to ta -

2011.03.02

Opublikowano

2010.01.11  update :9 najstarsza od noswosci bo nie zmieniałam aktualna i dopracowana to ta -

2011.03.02

Jak myślisz, że na laptopie z GT310M i 1GB RAMu sobie pograsz na ultra w lolu, (pewnie zaraz ktoś napisze, że ta grafa nie jest jakaś tragiczna, ale z celeronem?) to się mylisz. BIOS tu nie ma nic do gadania + możesz coś źle zrobić i się pożegnać z laptopem na zawsze (ewentualnie do serwisu i przelutowanie nowej kości).

436951440626370320491.png

Opublikowano

Nic Ci ta aktualizacja nie da, a ewentualne konsekwencje to uwalenie sprzętu i potem płacenie dużej kasy za naprawę.

Jak już chcesz flashować to znajdz programy typu BIOS WinFlash (pod windowsa) albo coś pod DOS'a, przy czym te drugie łatwiej znaleźć i są bezpieczniejsze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...