Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mini bot na palladium

mati7344

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,zrobiłem sobie programik co klika myszką co 15 minut na mapce na darkorbit (na palladium) żeby nie wywaliło mnie + zrobiłem,że umki w aegisie same się włączają.

Czy za takie coś moge wyrwać bana ? Bot nie zbiera palladu tylko klika myszką co 15 minut w jedno miejsce

Intel Core i5 4570 , Asus GeForce GTX 760 OC , Kingston 8 GB 1600 Mhz

bf4-logo-retina_12.png?v=1405727469460rc

Opublikowano

Nie, chyba nie bo to nie jest bot.. Tylko stoi i naprawia Cie..

Jak tak czytam twoje posty to się zastanawiam czy ty wogole używasz mózgu ... Nie wyłapiesz za to bana bo to klikacz.

Opublikowano

A masz problem, sie zaloze ze o DO wiesz tyle co nic, napisalem ze to nie jest bot bo stoi i go repie, nie zbiera za niego ani nic.. I jak masz problem z moimi postami to ich nie czytaj i po sprawie ..

Opublikowano

Raczej nie powinieneś wyłapać bana. RACZEJ ponieważ BP próbował banować za boty. Dla pewności radziłbym zmniejszyć częstotliwość klikania, wtedy bana wyrwać nie powinieneś

Opublikowano

a jak ustawie losowanie co ile ma klikać ? żeby to realnie wyglądało np. z przedziału od 20 do 29 minut

i losowanie w które miejsce na mapie, to chyba zmniejszy prawdopodobieństwo bana

Intel Core i5 4570 , Asus GeForce GTX 760 OC , Kingston 8 GB 1600 Mhz

bf4-logo-retina_12.png?v=1405727469460rc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...