Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak działa " Paczka za pobraniem " przez allegro?

Eraken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Czy osoba która nie ukończyła 13 lat może zamówić coś za pobraniem (tj. procesor) i zapłacić za przesyłkę oraz towar przy odbiorze przez allegro ( zamawiam towar, podaje adres, towar przychodzi, ja płacę i koniec ) ?

21515.jpg

Opublikowano

A czy w ogóle osoba poniżej 13. roku życia może korzystać z Allegro? Kiedyś rejestracja była od 13 lat, a transakcje zawierane za zgodą opiekuna.

Opublikowano

@2up

Rocznikowo mam już 13, więc to, że się zarejestruje na 13 raczej nie będzie mieć większego znaczenia.

A czy na koncie ' junior ' żeby kupić coś trzeba mieć zgodę opiekuna prawnego? Bo z tego co pamiętam, to kilka lat temu było tak, że można było bodajże do 500 zł zamawiać bez zgody rodzica ( nie jestem pewien ) .

21515.jpg

Opublikowano

@2up

Rocznikowo mam już 13, więc to, że się zarejestruje na 13 raczej nie będzie mieć większego znaczenia.

A czy na koncie ' junior ' żeby kupić coś trzeba mieć zgodę opiekuna prawnego? Bo z tego co pamiętam, to kilka lat temu było tak, że można było bodajże do 500 zł zamawiać bez zgody rodzica ( nie jestem pewien ) .

Jak masz konto Junior to mozesz max do 500zł zamawiać .

Opublikowano

Nie wiem jak wygląda teraz sprawa w regulaminie ale konta junior mają pewne ograniczenia. Nie powinieneś mieć problemów z odebraniem przesyłki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...