Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Type 3 Chi-Nu Kai, oraz czołg premium.

Ziółko.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupiłem czołg podany wyżej jaką taktykę nim obrać? Na razie to kokosów nim nie zbijam ... 

Mam jeszcze jedno pytanko zbieram kase na czołg premium jakichś wyższych tierów zagrałem na becie kilkoma czołgami najlepiej z 6 grało mi się tym niemieckim nie pamiętam jak się nazywa ale ma taką gdyby siatkę po boku VI tier super grało mi się też SuperPershingiem i tu moja prośba co lepiej kupić? Chciałbym by czołgiem dobrze się zarabiało miał dobre działo jestem początkujący w WoT mam 8 tier (prawie jeszcze kilka bitew) Super Pershing to max ile mogę poświęcić na tę gre. 

Opublikowano
Witam kupiłem czołg podany wyżej jaką taktykę nim obrać? Na razie to kokosów nim nie zbijam ... 

2 linia, wsparcie. 

Mam jeszcze jedno pytanko zbieram kase na czołg premium jakichś wyższych tierów zagrałem na becie kilkoma czołgami najlepiej z 6 grało mi się tym niemieckim nie pamiętam jak się nazywa ale ma taką gdyby siatkę po boku VI tier super grało mi się też SuperPershingiem i tu moja prośba co lepiej kupić? Chciałbym by czołgiem dobrze się zarabiało miał dobre działo jestem początkujący w WoT mam 8 tier (prawie jeszcze kilka bitew) Super Pershing to max ile mogę poświęcić na tę gre. 

Dicker max ten 6t niemiecki. Nie jest najgorszy, ale ja bym radził zainwestować w jakąś 8t premium, ale nie SP. Jest on słaby... Pancerz pochłania sporo pocisków, ale działko ma niską penetracje. Ma niby dostać nerfa, ale ja bym radził zainwestować w T34/Jagoda/FCM/IS-6

Opublikowano

Grasz jak większością medów bez pancerza (powtarzam się). Gdy biją się między sobą np. 2HT Ty wyskakujesz, gdy widzisz, że w Ciebie celują to uciekasz. Chi nu kai ciężki czołg dla newbie, brak pancerza, mobilności, słabe działko.

Wsadź jak najwięcej pestek, unikając obrywania.

Opublikowano

Type 3 to taki ninja, słaby pancerz ale działo ma dobre wręcz bardzo dobre. Mam czołg, polecam go wszystkim żadnym średniakiem V tieru nie grało mi się tak dobrze(może oprócz M4) Wyskakujesz, mordujesz i chowasz się w krzakach. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...