Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sterowniki Sata

SosPomidorowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

znowu marudzisz, ale nadal nie raczysz przeczytać postów których tyle najebałeś w jednym tylko temacie zawiązanym z instalacją systemu an twoim złomie

kiedyś ci napisałem, musisz mieć Windows XP SP3 i tyle

albo sobie zintegrować sterowniki za pomocą np nlite z obrazem iso

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Jak zaktualizować sterowniki sata bo podczasz instalacji XP nie wykrywa mi dysku.

Może byś coś więcej napisał? Najlepsze zainstaluj Viste/7 na swoim kompie, bo XP nie wspierany w większości już jest ;)

Jeśli chodzi o wykrywanie dysku - może po prostu go nie posiadasz? 

Opublikowano

znowu marudzisz, ale nadal nie raczysz przeczytać postów których tyle najebałeś w jednym tylko temacie zawiązanym z instalacją systemu an twoim złomie

kiedyś ci napisałem, musisz mieć Windows XP SP3 i tyle

albo sobie zintegrować sterowniki za pomocą np nlite z obrazem iso

Morda, nie potrzebuje twojej pomocy więc nie od w moich tematach.

Może byś coś więcej napisał? Najlepsze zainstaluj Viste/7 na swoim kompie, bo XP nie wspierany w większości już jest ;)

Jeśli chodzi o wykrywanie dysku - może po prostu go nie posiadasz?

Beka.. dysku nie posiadam @_@
Opublikowano

Beka.. dysku nie posiadam @_@

Najbardziej prawdopodobne, bo po Twoim temacie, tyle jestem w stanie wywnioskować. Mój komp normalnie działa bez instalacji sterowników sata - ale zainstalowałem nie wiem po co.

Napisz po co Ci są te sterowniki, podaj sprzęt, system, bo to że napisałeś XP o niczym nie świadczy, bo niektóre osoby XP interpretują jako LVL w Minecraft'cie.

Opublikowano

Bo jest bardziej wydaj y nastarych kompach. Nib juz formatuje ale pokazuje ze niby dysk jest uszkodzony.. sterowniki bo wczesniej dysku nie wykrwalo zmienilem cos w biosie i dziala chy a na jakies idi czy cos i formatuje mi sie drugi raz.

Opublikowano

Bo jest bardziej wydaj y nastarych kompach. Nib juz formatuje ale pokazuje ze niby dysk jest uszkodzony.. sterowniki bo wczesniej dysku nie wykrwalo zmienilem cos w biosie i dziala chy a na jakies idi czy cos i formatuje mi sie drugi raz.

Skoro masz XP, to pewnie słaby procesor, więc nie wiem po co Ci szybszy dysk, jak pewnie to kilka procent (lub setnych...).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...