Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Złote noobki lola...

take2137

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W zeszłym sezonie skradziono mi konto z Goldem IV... Aktualna dywizja:

z0br.png

Żałosne dzieci lola... G4->B5

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Czasami zastanawiam się czy ja jestem nie normalny, czy to mnie otaczają idioci... Napisane jest jak wół "W zeszłym sezonie skradziono mi konto z Goldem IV... Aktualna dywizja" a pisze Ci taki idiota "MatrixLoL" nie czytając. Żałośni ludzie... Chciałem pokazać co robią noobki z kontami powyżej brazu

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Czasami zastanawiam się czy ja jestem nie normalny, czy to mnie otaczają idioci... Napisane jest jak wół "W zeszłym sezonie skradziono mi konto z Goldem IV... Aktualna dywizja" a pisze Ci taki idiota "MatrixLoL" nie czytając. Żałośni ludzie... Chciałem pokazać co robią noobki z kontami powyżej brazu

Oraz? niesamowite ktoś ci trollował na koncie i spadłeś do bronze V niesamowite.... tutaj nikogo nie obchodzi czy tobie zarąbali konto czy nie jak byś był tym goldem to byś już był w silverze i nie płakał na MPC jak to ktoś cie do bronzu  wrąbał :_:.

DR5ChPt.png

Opublikowano

No idioci poprostu idioci wytłumacze

Jego konto ktoś ukradł z goldem 4 po resecie ta osoba NA TYM SAMYM koncie wylądowała w b5 SO HARD RLY

No i?! może mamy mu współczuć że ktoś mu ukradł konto (pewnie z jego winy) jak by chciał i zasługiwał na ten gold to by się nie użalał i wbił tego golda i nie, nie jestem idiotą bo zrozumiałem to że  było 1 i to samo ale co z tego?...

DR5ChPt.png

Opublikowano

Ej co wy macie z mozgami ?

ON TYLKO MOWI JAKIE TO DEBILE KRADNA DOBRE KONTA A POTEM LADUJE W BRAZIE 5.

Bardzo trudne do zrozumienia on sie nie uzala ze jego ukradzione konto jest teraz w Brazie 5 tylko jaka ciota mu to konta ukradla bo chciala miec fajna ramke.

Pomogłem? To dobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...