Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Alestia.pl ~ Metin2

TM-r3acT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moje zdanie jest takie

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Serwera nie polecam ponieważ

• nie ogarnięta administracja/ nie odpowiedzialna 
  • banowanie za nic, bez pokazania SS'ów które nas obciążają
  • rozdawanie eq +9
  • Bzdurne regulaminy+ event ox
  • Mała ilość graczy

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

PKT 1. : czemu nie ogarnięta ponieważ siedzę i czekam.. na  ts na pomoc

to oni olewają mnie wolą gadać sobie ze swoimi kolegami... pierwszy --- 

PKT 2. : Banowanie za nic, stara sytuacja ale powiem, zostałem za banowany niby za oszustwo z Fmsem..

ok powiedziałem poprosze te dowody co ten gracz mnie oskarżył proszę mi je pokazać bo ja wam nie wierzę.

oni mnie wyrzucili z ts-a na inny kanał '' przenieśli mnie''

i jak pisałem to mnie kompletnie olewali, a tamty gość to był jego kolega Team...

PK 3. : Z tym to nie będę rozpisywał ale powiem co mówią inni tacy co nagrywali dostawali eq truty+9....

dla mnie to przesada nagrywać z serwera to expić np od 1 sam a nie pomaga im ..TEam.. to jest sprawiedliwe  

PKT 4i 5 . : Syf i głupi regulamin dzisiaj z kolegą chciałem wrócić na serwer ale ox był ale od 30 lvela.??

czy to jest kurw*** normalne? nowi gracze chcą coś zarobić ale nie pobawią się ponieważ OX jest od 30....

bo niby multi konta prawię na każdym serwerach robią multi konta ale nie banuja....

załosne 

+ mało ilość graczy 40/100/150 to inaczej syf....

moje zdanie nie hejtuje ale kazałeś powiedzieć opinie i swoje zdanie uraziłem i napisałem ..

pozdrawiam nie będę pisał ze nie polecam tego i tego..

andmo3.png
Moj Fanpage 

Opublikowano

• nie ogarnięta administracja/ nie odpowiedzialna 
  • banowanie za nic, bez pokazania SS'ów które nas obciążają
  • rozdawanie eq +9
  • Bzdurne regulaminy+ event ox
  • Mała ilość graczy

1. Mnie na ts rzadko można spotać, jedynie jak ktoś mnie zawoła bo jest jakis problem to wbije. Mentos siedzi prawie zawsze na pomocy, także bez takich mi tu, że nic nie ogarniamy.

2. Na żadnym serwerze nie ma tak, że admin musi Ci się tłumaczyć za co zostałeś zbanowany, zostałeś zbanowany za oszustwo i nie musze Ci się z niczego tłumaczyć.

3. Była taka sytuacja tylko z pallaside, ale został zbanowany i zrezygnowaliśmy z jego usług.

4. NP. na Balmorze też tak jest i jakoś ludzie nic nie płaczą, a że ty nie potrafisz 30 poziomu wbić, to jest twój problem.

4. Graczy z dnia na dzień jest więcej, w tygodniu siedzi po 250-300 graczy a w weekendy coraz więcej, ponieważ nasz serwer reklamuje siembid i widać wzrosty graczy online, np. po sklepach lub po liczniku, a jeżeli chodzi o zarabianie, to masz spróchniałe skrzynie z których możesz zarobić na wszystko, a eventów ox nie ma codziennie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...