Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kupno mangi

sebastosMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poleć coś normalnego, bo moim zdaniem naruto, dragonball i bleach są słabymi anime i mangami dla 13 latków

Więc twierdzisz że przeczytałeś mangi tych anime aby je za takie uważać ? raczej wątpię abyś chociaż 1 tom ruszył jakiegokolwiek z tych anime, chodzi tutaj o początek oczywiście.

ja nie pisałem tylko o dragon ballu. Uważam, że te anime są dla 11-15 latków, mojego zdania nie zmienisz.

Wbrew pozorom oprócz tych popularnych shounen anime, większość fanów jest 17/18+ średnia gdzieś koło 20 parę, czytałem z danych statystycznych, nie wspominając o tym że ci poniżej 15 lat, stanowią mniej niż 20% widzów. A pisanie żę "mojego zdania nie zmienisz" to tylko potwierdzanie w przekonaniu jak bardzo ludzie potrafią być zacofani bo stanowczość to to nie jest a tylko achetyp średniowiecznego chłopa któremu nic nie da rady było wytłumaczyć bo on "postawiał na swoim" powodzenia w życiu na pewno wiele osiągniesz, polecam pracę jako figury woskowej neandertalczyka w muzeum.

I najlepsze, że to wszystko pisze hipokryta. Owacje na stojąco.

Osobiście z mang polecam shouneny bo są naprawdę dobre ale znam i nieekranizowane świetne tytuły mang wartych kupienia, i oczywiście mój kochany Gantz manga była świetna.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Co śmieszniejsze gość z avatarem z bleacha mówi 

Polecam 

http://yatta.pl/katalog.html#Mangi

koleżanka kupowała i wszystko było ok

A co sygnatury i avatara z bleachem nie można mieć? Śmieszne. Miej 20 lat i powiedz mamie - "Oglądam  bajeczke, w której napierdalają się jakimiś mieczami i energiami"

@up

nie mam zamiaru się z tobą kłócić w postach. Zapraszam na gg panie vasto, jak chcesz się troche pokłócić

@edit

po przemyśleniu stwierdzam, że troche pisałem za bardzo pod wpływem emocji. Chciałem przekazać, że oglądanie anime typu bleach, one piece, naruto i ograniczanie się tylko do takich nie jest w cale dobre, ponieważ jest masa lepszych produkcji, bardziej poważnych. Trzeba też się spodziewać hejtów, że te anime są dla dzieci, bo moim zdaniem troche są, to nie jest tylko moje zdanie. Nie wytlumaczysz takiemu, ze naruto to bardzo powazne anime, dla 18 latkow ponieważ coś tam.. bla bla bla  itd. bo tak nie jest ;)

No podajcie mi kilka argumentów, które miałyby potwierdzić, że oglądanie shounenów (naruto, bleach, one piece, dragon ball) jest dla dorosłych.

Wiadomo, nikt nikomu nie zabroni oglądać, ale to tak jak wcześniej wspomnialem nawet troche śmieszne brzmi, gdybyscie powiedzieli co tak na prawde ogladacie w swoim wieku. Przedstawilem swoje zdanie. Nie jestem hipokrytą, obejrzalem naruto i bleach, bo kiedys mnie takie anime jaraly, ograniczalem sie tylko do takich, tylko takich szukalem, krotkie serie u mnie odpadaly. Ale obejrzalem death note i się dowiedzialem, że istnieją o wiele lepsze anime

1373637009-U477327.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...