Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

== .:: ♦ MC.XMINERS.PL ♦ ::. == [SV/HC] [200 SLOTÓW] [AUTORSKIE GILDIE/DROP/RANKING] [SYSTEM TNT] [64GB | XEON] [SYSTEM PVP] [YOUTUBERZY

Ich bin Gollum.

XMINERS.PL - ANKIETA!  

4 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba Ci się serwer?

• Tak.
      0
    • Nie.
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ldzd.png

Vfzd.png      Xfzd.png       Zfzd.png

_____________________________________________________________________________________

Phzd.png

» ADRES IP : MC.XMINERS.PL

» TYP : Survival/Gildie

» SLOTY : 200

» AUTORYZACJA : no-Premium

» WERSJA : 1.7.2

Krótko i na temat bez zbędnego pierdolenia. :-)
Generalnie serwer jest lekko nieoficjalną reaktywacją starego MinersCraft ze starą ekipą. :-)

_____________________________________________________________________________________

Opublikowano

Przestaniesz spamować tym gównem?

Nie.

Czekamy na Twojego LeStefan... xD

Zobaczymy, czy będziesz miał tak jak my 120 osób na serwerze, zobaczymy, czy w ogóle wystartujesz. :D

Dosyć spamu, zapraszam na serwer ziomeczki!

Przypominam, że o 19:00 powiększamy drop.

@EDIT: Mamy już ponad 6000 zarejestrowanych kont! W ciągu 3 dni mamy +3000 kont, dzięki! <3

Opublikowano

Nie.

Czekamy na Twojego LeStefan... xD

Zobaczymy, czy będziesz miał tak jak my 120 osób na serwerze, zobaczymy, czy w ogóle wystartujesz. :D

Dosyć spamu, zapraszam na serwer ziomeczki!

Przypominam, że o 19:00 powiększamy drop.

No to zobaczymy :) i nie ty tylko muras bo to on jest właścicielem, śmieciu.

Opublikowano

Diverse, zgłoszenie za obrazę zostało wysłane. :)
Co do serwera, póki co jestem technikiem, ogólnie zarządzam sprawami wewnętrznymi serwera, nie mieszam się w jakiś cheaterów itp., ale od 3 edycji jestem pełnoprawnym właścicielem tego projektu, na równi z Murasem, koniec tematu.

@EDIT: Właściwie to tylko z rangi nie jestem Właścicielem, po prostu teraz muszę ogarnąć serwer od strony technicznej, bo wszystko się sypie. ;-)

Opublikowano

Diverse, zgłoszenie za obrazę zostało wysłane. :)

Co do serwera, póki co jestem technikiem, ogólnie zarządzam sprawami wewnętrznymi serwera, nie mieszam się w jakiś cheaterów itp., ale od 3 edycji jestem pełnoprawnym właścicielem tego projektu, na równi z Murasem, koniec tematu.

@EDIT: Właściwie to tylko z rangi nie jestem Właścicielem, po prostu teraz muszę ogarnąć serwer od strony technicznej, bo wszystko się sypie. ;-)

Bo sam nie masz kasy na własny? ohh 10 slotów na ovehard nie wystarczyło i musiałeś zamknąć projekt? :? Przykre, "Developerze" beczka.

Opublikowano

Napisałem Ci na Skype co sądzę o sytuacji między nami. Testuj moją cierpliwość dalej.

Tak się zastanawiam, co daje Ci pisanie ciągle i ciągle tego samego w każdej mojej prezentacji. Nie wiem, czy spokojniejszy jesteś, uprawiasz masturbację do Twoich postów, czy co.

Dziwna sprawa, różne fetysze są. :-)

Zwróć uwagę na jedną rzecz - 4-5 dni temu, kiedy mnie na tym serwerze jeszcze nie było wszystko było w rozsypce, grało maksymalnie 30 osób i to już był dobry wynik.

W ciągu 4 dni dołożyłem na serwer masę fajnych rzeczy, sprowadziłem ponad 4000 nowych kont na serwer. To coś musi znaczyć. ;-)

Ostatnie primo, nie wiesz jaka jest moja sytuacja finansowa, więc się nie wpierniczaj. Może jestem biedakiem mieszkającym pod mostem? Chuj wie, może tak, ale przynajmniej jestem uczciwy i pomagam koledze pod innym względem.

Co z tego, że kupiłbym powiedzmy dedyka za 600zł, bo mam hajs, a stałby pusty? :)
Trzeba myśleć głową, nie dupą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...