Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Błąd gry czy komputera?

Kakarott1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od razu przepraszam , że w złym dziale ale szybko potrzebuje odpowiedzi.

Okej to zacznę tak : niedawno pobrałem sobie Minecraft by zyczu wszystko było okej ale po miesiącu dwóch zaczęły mi znikać textury 5 minut było i resetowało się , musiałem wejść w opcje resource packs i załadować naciskając ,,done". Kupiłem premium i nadal ten błąd posiadam , na przykład dzisiaj była klepa no i zjebałem bo musiałem od nowa texturke załadować i gildia przegrała , reinstalowałem jave , usunąłem wszystkie wirusy i nadal to jest , powoli to denerwuje, nie mam dobrego kompa gram na optifine normalnie mam po 50-60 fps , a jak gdzieś daleko od spawnu to mam nawet po 108 fps. Więc liczę na szybką odpowiedź , jak chcecie jakieś info czy ssa piszcie ! 

PLEASE TRY HELP ME.

Opublikowano

Sterowniki karty graficznej posiadasz najnowsze ?

Na mpc dużo ludzi ma takie problemy 

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

HEEEEEEEEEEEEELP

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL PPPPPPPPPPPPPPPP MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE KURWA

Opublikowano

Masz prywatna wiadomosc- tam sprobuje pomoc. Musisz podac dane trwego kompa. system, ram ,karta, program antywirusowy

Menadzer zadan- uruchomione procesy.

Wylacz zbedne procesy, takze za pomoca msconfig i zrestartowac system

Przed uruchamianiem menadzer nie powinien pokazywac wiecej jak 5 % uzycia procesora

Nie uruchamiaj nic poza mineraft a w szczegolnosci przegladarki. Po prostu droga eliminacji  bledow, najpierw system potem gra

Prywatna wiadomosc jest u gory w kopercie.

Zrob kopie zapasowa minecraft i usun .minecraft  z appdata.

Zainstaluj oryginal lub to http://www.mpcforum.pl/topic/1147035-dl-modpack-launcher-mplauncher-wiele-paczek-w-jednym-miejscu-premiumnonpremium/    (sprawdzone)

ale uruchom potem na no-premium, i napisz co sie dzieje

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...